djtvyutube
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- djtvyutube
Discord:
djtvyutube
djtvyutube
mravci
djtvyutube
merhaba discord üzerinden yardım edermisinizÖncelikle merhabalar:
Cloudflare'ye her türlü domain atayabilirsiniz + kendi pcnizdeki siteniz local üzerinde ise malesef domain bağlayamassınız sitenizin bir sayısal ip ye ihtiyacı vardır sevgilerle iyi forumlar
Stephan53#4195
Neden IP adresine bağlayamasın? Statik ip alıp port açabilir.Öncelikle merhabalar:
Cloudflare'ye her türlü domain atayabilirsiniz + kendi pcnizdeki siteniz local üzerinde ise malesef domain bağlayamassınız sitenizin bir sayısal ip ye ihtiyacı vardır sevgilerle iyi forumlar
mravci
Kendi bilgisayarını 7/24 açık tutucaksa niye olmasın?Neden IP adresine bağlayamasın? Statik ip alıp port açabilir.
mashe1337
CloudFlare tüm domainleri destekler. Bir minecraft sunucusu açacaksan VDS alıp port açtıktan sonra bağlama kısmında "A"'yı seç daha sonra ip kısmına vds sayısal ipni yaz eğer varsa port kısmına da 25565 yaz. DNS Only kısmını kapat.turk hosttan domain alıcam ama hangisini alsam kendi pc dediki sunucuma nasıl bağlarım bilen yardım edebilirmi
djtvyutube
zeten şuanlık ngrok kullanıyorumngrok kullanabilirsin. bu sayede port açma zorunluluğun olmaz ama sürekli açık olmalı yoksa her kapanışta ip değişir
djtvyutube
niye bir vds alayım vds ye vermek yerine kendi sunucumu kurdum amd rayzen 9 32 gb ram gerekyokCloudFlare tüm domainleri destekler. Bir minecraft sunucusu açacaksan VDS alıp port açtıktan sonra bağlama kısmında "A"'yı seç daha sonra ip kısmına vds sayısal ipni yaz eğer varsa port kısmına da 25565 yaz. DNS Only kısmını kapat.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!