cloudflare e bağlamak için hangi domaini almam lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djtvyutube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 684
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djtvyutube

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
djtvyutube

Discord:

djtvyutube

turk hosttan domain alıcam ama hangisini alsam kendi pc dediki sunucuma nasıl bağlarım bilen yardım edebilirmi

Öncelikle merhabalar:
Cloudflare'ye her türlü domain atayabilirsiniz + kendi pcnizdeki siteniz local üzerinde ise malesef domain bağlayamassınız sitenizin bir sayısal ip ye ihtiyacı vardır sevgilerle iyi forumlar

Öncelikle merhabalar:
Cloudflare'ye her türlü domain atayabilirsiniz + kendi pcnizdeki siteniz local üzerinde ise malesef domain bağlayamassınız sitenizin bir sayısal ip ye ihtiyacı vardır sevgilerle iyi forumlar
merhaba discord üzerinden yardım edermisiniz

Öncelikle merhabalar:
Neden IP adresine bağlayamasın? Statik ip alıp port açabilir.

ngrok kullanabilirsin. bu sayede port açma zorunluluğun olmaz ama sürekli açık olmalı yoksa her kapanışta ip değişir

turk hosttan domain alıcam ama hangisini alsam kendi pc dediki sunucuma nasıl bağlarım bilen yardım edebilirmi
CloudFlare tüm domainleri destekler. Bir minecraft sunucusu açacaksan VDS alıp port açtıktan sonra bağlama kısmında "A"'yı seç daha sonra ip kısmına vds sayısal ipni yaz eğer varsa port kısmına da 25565 yaz. DNS Only kısmını kapat.

CloudFlare tüm domainleri destekler. Bir minecraft sunucusu açacaksan VDS alıp port açtıktan sonra bağlama kısmında "A"'yı seç daha sonra ip kısmına vds sayısal ipni yaz eğer varsa port kısmına da 25565 yaz. DNS Only kısmını kapat.
niye bir vds alayım vds ye vermek yerine kendi sunucumu kurdum amd rayzen 9 32 gb ram gerekyok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl