CloudCraft [ Ara Veriyoruz En Yakın Zamanda Devrim Yaratacak ! ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ItzAlpha

I think I'm a wolf
Elmaslar
128
giphy.gif
VMNPVq.png

nWpj21.png

Sunucumuzun spawndaki görüntüleri.
5QXLmq.png

0BglmW.png
pWkXBL.png
gWp28R.png

6Xbrn7.png
lWp31b.png

kWpGEA.png

Survival sunucumuz 1-2 gün içinde açılıcaktır,
kesin saat yarım belli olacaktır. Sunucumuzda 15 dakikada bir kelime oyunu çıkar bunun yanında sunucumuza özel özelleştirilmiş baltop skript menüsüde bulunmaktadır ve dahası
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresinde vardır.
7Nd7q5.png

CloudCraft Hub sunucusu hakkında;
Sunucumuzda şuanlık sadece Skyblock ve Survival vardır gün geçtikçe dahada çok serverlar ekliyoruz en yakın zamanda eggwars ve yanındada diğer minigameslar eklenecek bir yandanda factionu ayarlıyoruz en yakın zamanda factionda sizler ile.
sunucumuzda olucak alımlar şuanlık rehberlerdir rehber olma şansını denemek istiyorsanız

CloudCraft Survival Yakında Sizlerle !

Son düzenleme:
Konu tasarımı başarılı olmuş ancak sunucuyu açmadan reklamını yapmak yanlış stratejidir.

Konu tasarımı başarılı olmuş ancak sunucuyu açmadan reklamını yapmak yanlış stratejidir.
Değerli yorum için teşşekür ederim fakat bu bir taktiktir oyuncularımsunucuya bağlamak güzel ortam sunabilmek için yapıyoruz yarın kesin tarih belli olacaktır iyi günler [emoji4]

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu tarasımını çok sevdim özellikle bolca resim oluşunu

Konu tarasımını çok sevdim özellikle bolca resim oluşunu
Çok teşşekür ederim [emoji4] Yarın kesin tarih belli olacak sunucumuza sizi bekleriz :)

Üzgünümki survival oynamayı sevmiyorum ama açılışından önce bana ulaşırsanız gelirim

Üzgünümki survival oynamayı sevmiyorum ama açılışından önce bana ulaşırsanız gelirim
Peki genede uğramanız için söylerim :)

20GB Ram ve 400 Slot için sıradan servermi ne ? -_- sizden daha iyisi beklerim devam :D

Bak doğru söyledin @Frucianteizm bence bungeecoord kurun derim 20gb az değil[DOUBLEPOST=1501330526,1501330387][/DOUBLEPOST]Hatta isterseniz size özel skyblock plugin paketide yaparım bedava ya :doge:

Bak doğru söyledin @Frucianteizm bence bungeecoord kurun derim 20gb az değil[DOUBLEPOST=1501330526,1501330387][/DOUBLEPOST]Hatta isterseniz size özel skyblock plugin paketide yaparım bedava ya :doge:
Şuanda zaten bungeecord kurulu kesinlikle bot atılmıcanın garantisini veriyorum cakma lobi,lobi,survival böyle :)

Şuanda zaten bungeecord kurulu kesinlikle bot atılmıcanın garantisini veriyorum cakma lobi,lobi,survival böyle :)

Eğer skyblock da açmayı düşünürseniz bana bildirin :)

Eğer skyblock da açmayı düşünürseniz bana bildirin :)
Elbette bildiririm :)

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1501388220,1501332683][/DOUBLEPOST]Sunucumuz bugun 14:30'da Aktiftir.

Başarılar

JonSurvival Yönetim Ekibi

JonTurk[DOUBLEPOST=1502092925,1502092885][/DOUBLEPOST]Başarılar

JonSurvival Yönetim Ekibi

JonTurk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl