Cliente Güncelleme Sistemi Nasıl Eklenir...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clipsocore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 635
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clipsocore

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
55
Arkadaşlar Özel Olarak Bir Client Yaptım Fakat Buna Güncelleme Sistemini Nasıl Ekliyeceğim Hakkında Pek Bir Fikrim Yok. Bildiğiniz Bir Kaynak Veya Örnek Varmı Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Türkçe minecraft client ile ilgili düzgün bir kaynak bilmiyorum, ingilizce olarak tarayıcına yazarsan zaten çıkar.
Güncelleme sistemine gelince; ilk olarak önce clientı değil başka bir jar dosyasını başlattırmalısın ve bu dosyanın amacı güncelleme kontrol etmek ve duruma göre işlem yürütmek olmalı, sonrasında ise bir api kurman ve java ile bu apiye istek atıp json (json, xml veya başka bir tür de olabilir) değerini alıp local olarak tanımladığın x değişkeniyle aynı değere sahip olup olmadığını karşılaştırmalısın, eğer farklılık gösteriyorsa api'den çektiğin indirme linkini kullanarak şu işlemleri yapman lazım: öncelikle var olan dosyayı sil, sonrasında ise urlden dosyayı aynı yere indir (tarayıcına "java urlden dosya indirme" yazarsan detaylı örnekler ve anlatım bulabilirsin) ve indirme bitince o jar dosyasını (ana clientın jar'ı oluyor bu) gerekli argümanlarla (bu argümanlar clientı başlatırken launcher tarafından gönderilen oyuncu ismi mail şifre vs. gibi argümanlar) başlatman lazım.

Mustafa'nın dediğini yapabilicek kişiler benimle iletişime geçebilirlermi

Forum içinde/dışında birçok kişi/ekip bunu yapar, istersen bir araştır.
@infumia ilgilenir belki onunla iletişime geçebilirsin

infumia ile iletişime geçtim. Fakat sipariş sırasının olduğunu en az 1 - 2 ay sonra yapabileceklerini ilettiler. Bu maalesef uzun bir süre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl