Çözüldü Client

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirmc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 974
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirmc

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
ByllEmir

Discord:

ByllEmir#3225

Selam, bu aralar client yapımını araştırıyorum da iki videonun benzer içerikleri var bundan başka bu konuyla ilgili bir video yok. Mod coder packı kullanarak yapmaya çalıştığımda decompile.bat hata veriyor. Beni aydınlatır mısınız

Java bilgin yoksa bu işe girme, java biliyorsan modcoderpack kullanma; soruna gelirsek, cevabını bilmiyorum

Türkçe kaynak bildiğim kadarıyla yok. İngilizce kaynaklardan daha kolay araştırırsın

C, C++, C#, java kullanmalısın.

onu biliyorum da hangi yolları izleyerek ile yapacağımı da söyleseydin keşke :)

Şu video eğitimi serisini izlemenizi öneriyorum. Arkadaşım bu videoları izleyerek bir client yapmıştı. (Elmas verirseniz sevinirim :melek: )

Eric'in tutoriallarını izlemeni tavsiye ederim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca hatayı atarsan yardımcı olabilirim.

hocam eğer yüksek bütceniz yoksa girmeyin clientler pek sevilmiyor reklama ciddi paralar ayırmanız lazım

hocam eğer yüksek bütceniz yoksa girmeyin clientler pek sevilmiyor reklama ciddi paralar ayırmanız lazım
Clientle reklamı nasil bagladiniz anlamadim ama zaten 5k üstü 4 tane youtuber ve 2 adet (sadece forum sitelerinde) reklam yapacak arkadaşlar bekliyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca hatayı atarsan yardımcı olabilirim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
@FatihE

Son düzenleme:
Clientle reklamı nasil bagladiniz anlamadim ama zaten 5k üstü 4 tane youtuber ve 2 adet (sadece forum sitelerinde) reklam yapacak arkadaşlar bekliyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@FatihE

conf klasöründen mcp.cfg dosyasını açın. CTRL + F ile CmdFernFlower'ı aratın. silip onun yerine şunu yazın;
CmdFernflower = %s -Xmx2G -jar %s -din=1 -rbr=0 -dgs=1 -asc=1 -log=WARN {indir} {outdir}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl