Çözüldü Client ile girmeyi engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HzJutsu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

erenncn00#8422

Merhaba arkadaşlar bir sunucuda görmüştüm. Versions klasörünün içinde herhangi bir hile olunca sunucuya giriş sırasında tespit edip kickliyor ve lütfen hileyi silip tekrar girmeyi deneyiniz diyor. Bu sayede map çalma eklentileri-hile eklentilerini engelliyor. Bu bir plugin mi skript midir?

@IrfanDmn @smt287

AAC Eklentisine ModChecker Dosyasını kurarak yapabilirsin.

Merhaba arkadaşlar bir sunucuda görmüştüm. Versions klasörünün içinde herhangi bir hile olunca sunucuya giriş sırasında tespit edip kickliyor ve lütfen hileyi silip tekrar girmeyi deneyiniz diyor. Bu sayede map çalma eklentileri-hile eklentilerini engelliyor. Bu bir plugin mi skript midir?

@IrfanDmn @smt287
@akıner adlı arkadaşımızın dediğini yapamazsan (AAC ücretli bir eklenti olduğu için) şunları diyebilirim:
bildiğim kadarıyla client engellemek için son oyuncu gibi kendi clientini yapman lazım, onun dışında öyle bir engelleme olmuyor diye biliyorum. Tabi AAC dışında.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
anti hack konusunda başarılı bir plugindir iş görebilir.

Neredeyse hiç kimsenin bilmediği bu eklenti ile her şeyi yapabilirsin. Huzini gibi ismini yazdığın bütün clientler ile girişi engelleyebilirsin. Bu arada bahsettiğim eklenti paralı satılmaktadır. Ücretsiz bir şekilde bulabileceğini sanmıyorum. Bütçen var ise kesinlikle almanı öneriyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dostum bütün modları engellemek kolay bir şey değil, client kodlamak vesaire gerekiyor.
Minecraft Forge Mod kullanmayı ise "Anti Forge" plugini ile sağlayabilirsin.

Benim amacım hileleri engellemek değil aslında map çalınmasının önüne geçmek istiyorum. Dediğim sunucuda ki adam bunu engellemiş mesela.

Benim amacım hileleri engellemek değil aslında map çalınmasının önüne geçmek istiyorum. Dediğim sunucuda ki adam bunu engellemiş mesela.
AntiWDL ve AntiJigsaw eklentileri işini görecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl