Rehber Client ile Girişi Engelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan The Warriors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Warriors

Gökte ne var?
Emektar
Premium
Elmaslar
468
Discord İzni
Minecraft
Rstarks

Discord:

Every Night

Merhaba forum üyeleri,

Sunucunuza hile ile girişleri biraz olsun engellemek istiyorsanız ModChecker azda
olsa işinizi görebilir fakat işini bilen kişiler tabi bu korumayı geçebilir.

İndirme linki;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1563377597854.png

Son düzenleme:
hilelere karşı koruması yüzdesi %10 olsa da birazcık şansı var olabilir. gereksiz log düşürerek sunucuyu düşürebilir

Hileleri bir gram bile korumayacak gibi duruyor.

Merhaba forum üyeleri,

Sunucunuza hile ile girişleri biraz olsun engellemek istiyorsanız ModChecker azda
olsa işinizi görebilir fakat işini bilen kişiler tabi bu korumayı geçebilir.

İndirme linki;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 188757
arkadaşlar bu yöntem ile sadece oyuncu sayınızı düşürürsünüz böyle bire saçmalığa girmenizi kesinlikle önermiyorum hile kullanacak adam jarın ismini değişir yinede girer.

hilelere karşı koruması yüzdesi %10 olsa da birazcık şansı var olabilir. gereksiz log düşürerek sunucuyu düşürebilir

Hileleri bir gram bile korumayacak gibi duruyor.

arkadaşlar bu yöntem ile sadece oyuncu sayınızı düşürürsünüz böyle bire saçmalığa girmenizi kesinlikle önermiyorum hile kullanacak adam jarın ismini değişir yinede girer.
Haklısınız internette buldum paylaşiyim dedim.

ModChecker'ı saçma buluyorum :/.
Çok mantıksız bir sistem bence. Bunun yerine sadece yazdığımız clientlerin girebilmesi (WhiteList) çok daha iyi olurdu.

son sürüm demedim düzgünce okursan 1.13 üstü için bu reborn olayı belli bir şey bilmiyorsun bari milleti yanlış yönlendirme
Hileleri engellemek için client kurulması yeterli yanlış yönlendirme yok.

Oyuna girerken 10 saniyelik donma yaşatıyor, hile kullanan adamın yeniden adlandır yapması 2 saniye :D

hileleri o şekilde engelleyebileceğine inandın mı gerçekten :D
Dostum kod bilgisi olmadığı sürece paylaştığım client kodunu kırılmaz.
Hile koruması sağlanmış olur.
Daha iyisi çıkana kadar bu şekilde şu anlık bu gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl