Çözüldü Client Baglama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iMeteorito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.023
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iMeteorito

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
iMeteorito

Discord:

! Bora#5829

MERHABA mc-tr ailesi ben serverımde riseclient sonoyuncu launcher ve vb. clientlerle giris yapılmasını ıstıyorum nası yapa bılırım kendım client yapa mıyorum ve riseclient sadece oyuncuların gırmesını ıstıyorum bılen varsa yaza bılırmı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2020-05-28_21.52.53.png
bunlar gıbı
2020-05-28_21.51.59.png

Son düzenleme:
Kendileri özel olarak cliente bir kodlama yapıyorlar ve bu kodlamayı sunucuya entegre ediyorlar. Kendi sunucunda bunu kullanmanın imkanı yok. Kendin yaptırmalısın.

Eğer hiç gelişmiş bir sunucu değilseniz bu client ile sunucuya bağlanmanı tavsiye etmem.

Siteden kayıt olmaya üşeniyorlar client kurmazlar

Dedikleri gibi az oyuncun varsa bu sana oyuncu kaybına yol açabilir.
Sanırsam özel bir plugin vs ile yapılıyor olmalı.​

Sunucu ve Client arasındaki iletişimi sağlaman için birbirlerinin arasında paket alışverişi olmalı. Sunucudan cliente paket gönderirseniz gelen paket clientin çeşitli özelliklerini çekip if statement ile checkletir. Buna göre sunucuya paket göndereceksiniz. Ve sunucuda aynı paket işlemini tekrar edecektir. Eğer doğru clientten girdiyse, oyuncu normal bir şekilde girecek, eğer diğer clientlerle girerse de oyuncuyu kickleyecektir. Tabii bunu client ve sunucunun kodlarında değişiklik, ekleme çıkarma yapabileceksen olur.

infumia'da kişiye özel client yapıyoruz göz atabilirsin yaptırmak istersen.

Yani clientin ismini kontrol edip işlemler yapılabilir ama hiç bir türlü tam olarak engellemez. Günümüzde büyük sunucuların clientine bile hile gibi şeyler enjekte ediyorlar.

Bknz;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

yokmu saglam bir adam turkiye sunucularına özel client yapacak :D

Tüm sunucu sahipleri anlaşıp hepimiz sadece o clientden girişleri açıcaz bir anda hile bitecek,hatta kanat manat bile eklenir yani

yokmu saglam bir adam turkiye sunucularına özel client yapacak :D

Tüm sunucu sahipleri anlaşıp hepimiz sadece o clientden girişleri açıcaz bir anda hile bitecek,hatta kanat manat bile eklenir yani
büyük sunucuların zaten kendi client'ları var, yani en azından rise ve s.o. nun onlarında anlaşma yapması söz konusu bile olamaz, diğer sunucular içinse kimse böyle bir şeye yönelmez, oyuncu kaybı olacağından dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl