Tanıtım ClearLag | Türkçe Yama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan - Plugin

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
Minecraft
AmonPl

Discord:

AmonPl

Selamlar.
Öncelikle kendimin profesyonel bir çevirmen olmadığımı belirtmek isterim.
Bugün can sıkıntısından ve yardımcı olabileceğini düşündüğüm için ClearLag eklentisinin türkçe
yamasını siz güzel insanlara tanıcağım.

Öncelikle plugin normal bir plugindir ve size .lang dosyasını atıcağım.
Yapmanız gerekenler sırasıyla:

- Eğer sunucu açıksa kapatınız.
- ClearLag.jar dosyasına sağ tıklayıp "Winrar üzerinde açın"a tıklayınız.
- Winrar üzerinden languages dosyasına girip indirdiğiniz Turkish.lang dosyasını atınız.
- Buraya kadardı demek isterdim fakat, eğer sunucuyu açarsanız halen daha ingilizce olduğunu görüceksiniz. Bunun içinde:
plugins > ClearLag > config.yml

Bu yolu izledikten sonra "language: English" yazan bir yeri görüceksiniz(üst taraflarda olması gerekmekte).
English kısmını Turkish yaptıkdan sonra sunucu açabilir eğer açıksa "/lagg reload" yaparak kullanabilirsiniz.

İndirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ViruTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Not:
Yukarıda da belirttiğim gibi amatör bir çalışmadır ve ben profesyonel değilim, anlamadığım yerlerde Google çeviriden yardım aldım
bazı yerleri bilerek boş bıraktım çünkü hiç bir şekilde güzel anlam bulamadım. Hatalarımı söylerseniz sevinirim. Vaktim olmadığı için sade ve özensiz bir tasarım yapmak zorunda kaldım kusura bakmayınız.
İyi kullanımlar!​

Son düzenleme:
Hocam ellerinize sağlık virus total de eklerseniz daha güzel olur. Birde SuperCensor config i de gelir mi acaba çok ihtiyacım varda :mc_e_56:

Elinize sağlık güzel olmuş.

Merhaba, forum kuralları gereği dosya paylaşımlarınızda VirusTotal linki bulundurmalısınız. Gerekli şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat sonra arşive taşınacaktır.
Merhabalar, şuan internetim ile ilgili sorunlar yaşamaktayım eğer çözebilirsem koyucağım, uyarınız için teşekkürler.

Hocam ellerinize sağlık virus total de eklerseniz daha güzel olur. Birde SuperCensor config i de gelir mi acaba çok ihtiyacım varda :mc_e_56:
Tekrardan merhabalar, SuperCensor plugini için gerekli zamanı buldum denilebilir, eğer iletişim halinde kalmak isterseniz.
Discord adresim: Amoñ#8529

Tekrardan merhabalar, SuperCensor plugini için gerekli zamanı buldum denilebilir, eğer iletişim halinde kalmak isterseniz.
Discord adresim: Amoñ#8529
Hocam sizin onu arkadaş ekleyebilmesi gerek diyor hesabınızı açarsanız sevinirim :)

Hocam sizin onu arkadaş ekleyebilmesi gerek diyor hesabınızı açarsanız sevinirim :)
Tanımadığım kişilerden çok fazla gereksiz istek geldiği için açmıştım, kusura bakmayın kapatmayı unutmuşum. Şuan arkadaş ekleyebilirsiniz.

Eline sağlık konuyu türkçe pluginler kısmına açsan iyi olurmuş.

Eline sağlık konuyu türkçe pluginler kısmına açsan iyi olurmuş.
Tam olarak nereye açmam gerektiğini anlamadığım için buraya açtım, bir sonraki sefer de oraya açacağım. Teşekkürler!

fazla gereklimidir bilmiyorum ama yararlı bi konu iyi forumlar..

Her sunucu için gerekli bir plugin eline sağlık!

her sunucunun ihtiyacı olan bir pl

İşime yaradı, gayet açıklayıcı ve güzel bir konu olmuş tebrik ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl