Çözüldü Clear Lagg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HadronNetwork

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
38
Minecraft
TheMurderK
Facebook
YAKINDA
X
YAKINDA

Discord:

YAKINDA

arkadaşlar ben bişey denedim. orman adlı dünyaya 1 stek odun yere attım, ve sonra spawn adlı dünyaya gittim orayada 1 stek odun yere attım.
clear lagg ın yerdeki itemleri silmesini bekledim ben spawn adlı dünyadaydım, clear lagg yerdeki çöpleri sildi ama sadece benim olduğum dünyadaki çöpleri sildi orman adlı dünyadaki çöpleri silmedi.
nasıl bütün dünyalardaki çöpleri silebilirim plugindeki ayarı nasıl yaparım ?

arkadaşlar ben bişey denedim. orman adlı dünyaya 1 stek odun yere attım, ve sonra spawn adlı dünyaya gittim orayada 1 stek odun yere attım.
clear lagg ın yerdeki itemleri silmesini bekledim ben spawn adlı dünyadaydım, clear lagg yerdeki çöpleri sildi ama sadece benim olduğum dünyadaki çöpleri sildi orman adlı dünyadaki çöpleri silmedi.
nasıl bütün dünyalardaki çöpleri silebilirim plugindeki ayarı nasıl yaparım ?

Clear lagg nasıl çalışıyor bilmiyorum ama oyuncu olmayan dünyaları silmeyebilir bir hesap daha açın o dünyaya koyun. öyle deneyin bakalım silecek mi?

Clear lagg nasıl çalışıyor bilmiyorum ama oyuncu olmayan dünyaları silmeyebilir bir hesap daha açın o dünyaya koyun. öyle deneyin bakalım silecek mi?
öyle siliyor ama dünyada oyuncu olsada olmasada silinmesini istiyorum yani böyle bir ayarı varmı ?

Bu lag falan yaratmaz. Merak etme. Orada da bir oyuncunun olması lazım.

Selam.
https://www.spigotmc.org/resources/%E2%98%AF-divinedrop-%E2%98%AF-awesome-drop-management-1-8.51715/ İstersen bu eklentiyi kullan. Clearlagg plugininden daha iyi.

DivineDrop eklentisini kullanabilirsiniz.

TEŞEKKÜRLER =)

Dünyada kimse yokken zaten lag oluşması beklenen bir durum değil, plugin bu yüzden es geçiyor olabilir fakat daha iyi pluginler var araştırmanızı öneririm

Minecraft itemleri kendisi siliyorken, neden gereksiz yere bu eklentileri kullanıyorsunuz anlamış değilim.

kardeşim bu benim kendi tercihim

Eklenti sağlıklı değil ama sen bilirsin. Gereksiz yere eklenti sayısı artıyor, bütün her yeri kontrol ederek yerdeki eşyayı siliyor. Ayrıca yanlışlıkla yere eşya atan birisinin eşyası siliniyor. Minecraft'ta yere atılan her eşya için 5 dakikalık süre var. Eksi yönlerine de bakın bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl