AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

clasy.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Doğruyu söylemek gerekirse gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. Aynı zamanda eline ve emeğine sağlık <3

Uzun zamandır konu tasarımı paylaşan konulara girip bakıyorum. İlk defa farklı bir tasarımı beğendim.
Ama o alt kısımda bulunan blokların arka planı yeşil değilde daha farklı bir renk olması tasarımı daha iyi yapabilirdi.
Ellerine sağlık <3

Güzel bir çalışma. Başarılının devamını dilerim!
Sağ ol :)

Doğruyu söylemek gerekirse gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. Aynı zamanda eline ve emeğine sağlık <3
Teşekkürler, farklı bir şeyler ortaya koymaya çalıştım.

Uzun zamandır konu tasarımı paylaşan konulara girip bakıyorum. İlk defa farklı bir tasarımı beğendim.
Ama o alt kısımda bulunan blokların arka planı yeşil değilde daha farklı bir renk olması tasarımı daha iyi yapabilirdi.
Ellerine sağlık <3
Sağ olun, tasarım henüz teslim edilmedi, Cylonce’e teslim etmeden önce o blok renklerini gözden geçireyim :D öneriniz içinde teşekkürler.

Müşteri yorumları kısmı pek hoşuma gitmedi, koyu rengi güzel kullanmışsın. Uzun zaman sonra Necati'nin tasarımları haricinde farklı bir tasarımı beğendim, başarılar <3

Farklı bir tasarım olmuş ve çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Başarılar !

Diğer tasarımda değişiklikler yapmışsın sanırsam. Fena değil, ellerine sağlık.

Güzel olmuş başarılar dilerim.

Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. Başarılar dilerim :)

Booooooooommmmmmmm!​

Sadece tasarımı beğendim.

Tasarım gayet hoş duruyor elinize sağlık.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl