CLASY l Modern Medieval

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cylonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.752
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cylonce

El truco está en hablar menos y demostrar mas.
Elmaslar
2.025
Minecraft
Cylonce

Discord:

Cylonce#4109

Merhabalar, ben Cylonce! Ben sizin ne istediği bilen, deneyimli biriyim. O şahane projenize, sunucunuza veya hostinginize şahane içerikler üretiyorum. Birçok projeye içerikler çıkardım ve çıkarmaya devam ediyorum. Bu içerikler müşteriler tarafından çok beğenildi!
Yeni ürünler ortaya koymayı ve insanlara yardımcı olmayı hedef belirleyip bu işi severek yapıyorum. Sizlere uygun ücretler sunuyor, sizlerin memnuniyetini sağlıyorum. En iyi ürüne mi ihtiyacınız var? Doğru yerdesiniz efenim!

Oh, evet! Beraber paketlere gidelim;

l KRAL PAKET ♛
Müthiş bir duyarlılıkla rötuşları ve mühendisliği oluşturan Cylonce'nin el emeği, her bir detayı özenle ve ilgli ile düşünülmüş estetik haritalar..

• 0.1

2019-10-02_20.36.57.png

• 1.1

2019-10-02_20.36.01.png

• 1.2

2019-10-02_20.37.48.png

• 1.3

2019-10-02_20.34.08.png

• 1.4

2019-10-02_20.39.55.png

Sunucuda bulunan warplar;
• Sıralamalar
• Npc Bölgesi
• Balıkçı
• Arena
• Kasalar

Güncelleme Notları;
-

Satın almak için yapmanız gerekenkler;
• 1.1 - Sadece discord adresinden eklemeniz yeterlidir.
• 1.2 Harita sadece bir kişiye satılıp 3gün destek sunulacaktır.
• 1.3 Fiyat sadece discord üzerinden konuşulacaktır. ( Pazarlığa açıktır )

İletişim Adresleri;
@Discord - Cylonce#4828

Muhteşem olmuş. Başarılarının devamını dilerim Cylonce. <3

Hohohoho, ellerine sağlık goççum. <3

Mükemmel! <3

@TRCraft2019 -
TRCraft ekibine bugün katıldım ha kadrosu olsun, ha sohbeti olsun bayıldım.. Bende bugün böyle bir harita çıkarmak istedim hem ekibimiz adına hemde kendi adıma. Yaşasın Clasy & TRCraft!

@Anathory -
Tasarımların kadar güzel olmasada dostum yaptık birşey teşekkür ederim. (Şagga şagga)

@DarkLord
Wuuuuuuuuuuuuuuu! gözlerim doldu teşekkür ederim Syn. Moderatör beyyyy (Sende ekibe hoş geldin)
Tekrardan hoşgeldin.

Güzel görünüyor, başarılar.​

Erdem apimm yine efsane bir şey yapmış... Ellerine sağlık canımmm

OOO, efenim. Bu ne güzelliktir böyle ?

Mükemmel! Başarılarının devamını dilerim, hoşgeldin.

Başarılı olmuş gayet tebrik ederim.Elinize sağlık.

Umarım hakkınızı alırsınız, başarılar. :)

@bym396 -
Merhaba, çok düşünmedik eğer başka isimlerden özenti yaptığımızı sanıyorsan "Limited Edition" kelimesini Google Amca'ya sorabilirsin. Türkçesi; Sınırlı sayıda demektir eğer çok batacaksa sana ingilizce halini kaldırıp türkçe halini koyabilirim. ^

- Gönlün olsun diyerek, türkçesini eklemiş bulunmaktayım hadi gene iyisin küçük çaplı düşüncenle konuya mesaj atacaksan hiç atma...

@bym396 -
Merhaba, çok düşünmedik eğer başka isimlerden özenti yaptığımızı sanıyorsan "Limited Edition" kelimesini Google Amca'ya sorabilirsin. Türkçesi; Sınırlı sayıda demektir eğer çok batacaksa sana ingilizce halini kaldırıp türkçe halini koyabilirim. ^

- Gönlün olsun diyerek, türkçesini eklemiş bulunmaktayım hadi gene iyisin küçük çaplı düşüncenle konuya mesaj atacaksan hiç atma...
Kanka öyle yap biz seni biliyoruz mevzu uzar burada Türkçe yap gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl