Çözüldü Classların seviye ve özelliklerinde takıldım yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xxJenterJxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 811
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxJenterJxx

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Merhabalar arkadaşlar. Yazmakta olduğum skriptte belirli classlara özellikler vericeğim fakat bunlara seviye atladıklarında eski seviyedeki özellikleri de kullanmalarını istiyorum. Örnek olarak madenci 1.sv taş kırınca %10 stone düşücek 2.svde demir_ore kırınca %10 demir_ingot düşücek gibi ama 2.svde de 1.svnin özelliği de olucak.
Kod:
on break of cobblestone:
    if {classminer.%player%} is 1:
        change of 10%:
            drop 1 STONE
Bunu bu koda her seviyeyi ekleyerek yapabilir miyim? yoksa daha basit daha küçük bir kod var mı ? şimdiden teşekkür ederim.
*edit: demir gibi diğer seviyeleri ayrı yapacağım.

Son düzenleme:
Şuan mobilde olduğum için tam yardım edemiyorum. Bilgisayara geçtiğim zaman size detaylı kodlayacağım.[DOUBLEPOST=1517693791,1517693538][/DOUBLEPOST]Dostum biraz oturup düşündüm ama başka çaresi yok tek tek eski eklediklerini ekleyeceksin. Başka çözüm bilen varsa gelir zaten. Ya da perm vererek yapacaksın.

Şöyle düşündüm ama daha denemedim. Eğer her seviye bir variable ile gösterilebiliyorsa yani if {classminer.%player%} is 1 şeklinde o zaman her kırma eventinde her seviyeyi koyarsam ve atıyorum demir 2 de o zaman demirin 1. seviyesini silersem 2 den başlamış olur. Düz mantık olarak mantıklı ama fazla skript bilmediğim için şuan yavan bir şekilde kodladım. fakat dediğim gibi daha deneme fırsatım olmadı arkadaşım hastalandı ve sunucuyu kendi bilgisayarım üzerinde açamıyorum. o geldiği zaman ona skripti atıcam anca o zaman deneyebilirim. Mantığın doğru olup olmadığını yazmanız şu anlık bana yeticektir. Yinede çok teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1517738895,1517697665][/DOUBLEPOST]Yetkili arkadaşlar konuyu kilit yada silerseniz pek bi bakan yok galiba. neyse ben kaçar size iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl