Çözüldü Clasrium Lisanslı Olan Ürünü Sattı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xRainBow_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xRainBow_

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
24
Minecraft
xRainBow_

Discord:

RainBow ツ#6473

Böyle bir konu ile gelmek istemezdim buraya ama clasrium adlı satış platformundan discord botu satın aldım ve botun kodları "Batuhan ACAR" adlı arkadaşımızın kodları olduğu açığa çıktı, kendisi itiraf etti. Ve kodlar lisanslanmış şekilde Batuhan ACAR'a ait kendileri kullandığına dair itiraflarıda fotoğraflarda bulunmakta kendisi ne kadar inkar etse bile bana verdiği bot'da bu kodlar bulunmakta.

Ekli dosyalar

• clasriumgg1.png
    clasriumgg1.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 74
  • clasriumgg2.png
    clasriumgg2.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 74
  • clasrium3.PNG
    clasrium3.PNG
    21,1 KB · Görüntüleme: 74
Konuyu buraya taşımadan önce ekip yöneticileri ile konuyu açıklığa getirip çözüme gitmek varken dava muhabbetine girilmesi mantıksızdır. Ekip üyesinin de belirttiği ve sizin de, onun da dediği İTİRAF üzerine BOT 'ta ekip yöneticisi tarafından düzenleme yapılması mümkünken agresif tavırlarla kimsenin hiçbir ekibin adını kirletme hakkı yoktur.

İyi forumlar.

Konuyu buraya taşımadan önce ekip yöneticileri ile konuyu açıklığa getirip çözüme gitmek varken dava muhabbetine girilmesi mantıksızdır. Ekip üyesinin de belirttiği ve sizin de, onun da dediği İTİRAF üzerine BOT 'ta ekip yöneticisi tarafından düzenleme yapılması mümkünken agresif tavırlarla kimsenin hiçbir ekibin adını kirletme hakkı yoktur.

İyi forumlar.
Konu tarafımca ekip sahipleriyle konuşup açığa kavuşturuldu, mağduriyet arkadaşın iade alamamasıdır hocam. Konunun açıldığını daha yeni arkadaşlarımdan öğreniyorum dava muhabbeti çok ayrı bir konuydu bu konuyla bir alakası yoktu.

Böyle bir konu ile gelmek istemezdim buraya ama clasrium adlı satış platformundan discord botu satın aldım ve botun kodları "Batuhan ACAR" adlı arkadaşımızın kodları olduğu açığa çıktı, kendisi itiraf etti. Ve kodlar lisanslanmış şekilde Batuhan ACAR'a ait kendileri kullandığına dair itiraflarıda fotoğraflarda bulunmakta kendisi ne kadar inkar etse bile bana verdiği bot'da bu kodlar bulunmakta.
Kısaca özet geçeceğim arkadaş yerine;

Konu eylül sonlarına doğru arkadaşlarla tartışıldı, konuşuldu. İçerisinde hatalı / eksik / şahsıma ait bir kaç gördüm ama bu olabilir example komutlar dolu bir ton githubumda da bu tarz anahtar kelimeler olduğu için yukarda kodlarım çıkıyor paylaşma amacım herkesin kullanması içindir dava muhabbetleri çok ayrı yere kaçıyordu hepsini halettik. Arkadaşın yaşadığı mağduriyet hata / bugların oluşması ve para iadesi alamamasıdır. Bu konu hakkında forum yönetimi en iyisini yapacağına inanıyorum bazı kişiler hariç ama konu ile direk @staffy2dev veya ekibi ilgilenirse daha adaletli karar alacaklarını düşünüyorum. Kısacası konuda 2 taraf bana göre hatalı birisi kod paylaşıyor bu sözleşmelerinde yasakmış Clasrium takımı da iade yapmıyor bence iade yapılsın veya başka bir şekilde tatlıya bağlansın. İyi forumlar bilader.

Konu eylül sonlarına doğru arkadaşlarla tartışıldı, konuşuldu. İçerisinde hatalı / eksik / şahsıma ait bir kaç gördüm ama bu olabilir example komutlar dolu bir ton githubumda da bu tarz anahtar kelimeler olduğu için yukarda kodlarım çıkıyor paylaşma amacım herkesin kullanması içindir dava muhabbetleri çok ayrı yere kaçıyordu hepsini halettik. Arkadaşın yaşadığı mağduriyet hata / bugların oluşması ve para iadesi alamamasıdır. Bu konu hakkında forum yönetimi en iyisini yapacağına inanıyorum bazı kişiler hariç ama konu ile direk @staffy2dev veya ekibi ilgilenirse daha adaletli karar alacaklarını düşünüyorum. Kısacası konuda 2 taraf bana göre hatalı birisi kod paylaşıyor bu sözleşmelerinde yasakmış Clasrium takımı da iade yapmıyor bence iade yapılsın veya başka bir şekilde tatlıya bağlansın. İyi forumlar bilader.

Yüreğine sağlık kral. Eğer durum ve yaşananlar sadece bunlardan ibaret ise elbette konu tatlıya bağlanacaktır. Her iki tarafın oturup konuşması gerekiyor.

Selam Murat,
Bi aralar sende öyleydin, sana elli kere dememe rağmen yanlış insanlarla iş birliği yapıp dolandırıldın. Emin ol sende öylesin her takıma sallayan ama kendisi hiç bir başarı elde edemeyen kendi kendine mcmarket gibi sitelerdeyim diye övünen ama hiç bir başarısı olmayan insan tipi. Bu tip insanlara genelde egosunu tatmin etmeye çalışıyor yazık diyip prim vermiyorum aynı yollardan sende, ekibinde geçti bunu sende biliyorsun tartışmaya burada girmeyeceğim seninle :))

Tanışıyor muyuz?

Merhaba, kendileriyle emin ol her türlü iletişime geçtim seçenek sundum ama kabul etmediler, bende böyle bir yola başvurdum emin ol bende bunu yapmak istemezdim.

İyi forumlar.
Merhaba, kendileriyle emin ol her türlü iletişime geçtim seçenek sundum ama kabul etmediler, bende böyle bir yola başvurdum emin ol bende bunu yapmak istemezdim.

Ben tam olarak paylaştım denilmez, doğru verdim ama gidip forumlardadır orda burda paylaşmadım ayrıca üstüne benden 1 lisans ücreti daha aldılar, şuan suçlu olarak onlar oluyorlar.

Merhaba Clasrium Deyilde yusuf adlı arkadaşın hakkında ufak bi ifşa
Bu yusuf bana bot yaptı az komutlu işe yaramaaz bot 2 gün kullanıldı ve gitti kendisine botun vdsde kopyalamadım botunu al dedim ve botunu aldı ve benden günlerce botun parasını istedi ve haklı olarak vermedim.

Müşterisi olarak bunu söylemek :D

Müşterisi olarak bunu söylemek :D
Merhaba,

Yazıyı düzgün okumadınız sanırım, arkadaş Yusuf ile problemi olduğunu belirtmiş ama şuan çözdük sorunu. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl