Sezdolonoid
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
Selam arkadaşlar ben Sezdolonoid.
Bugün sizlere kodlamış olduğum clash royale kutu sistemini göstericeğim.
Biliyorsunuz, Clash Royale diye bir oyun çıktı son zamanlarda Clash Of Clans'ın yapımcılarından ben oldukça sevdim oyunu ve kutu açılış sistemine bayıldım benimde o sıralar aklımda fikir yoktu bende böyle birşey yapmak istedim.
İlk başta gemle başlayalım. Tabikide kutu açmak için geme ihtiyaç duyucağız.
Server yöneticileri,gemleri para ile satabilirler. Gem verme/alma için komut:
/gem <al/ver> <oyuncu ismi> <verilecek/alınacak gem miktari>
Bu komut ile gem alıp verebilirsiniz. (gem.alver permissionu gerektirir.)
Sonra gelelim asıl komutumuza: /sandikac.
Bu komutu kullanınca karşınıza bir menü gelecek.
Bu menüde gem ile açabileceğiniz 3 tane sandık buluncak:
-Dev Sandığı
-Büyülü Sandık
-Süper Büyülü Sandık
Dev Sandığı 210 gem, Büyülü Sandık 420 gem, Süper Büyülü Sandık ise 1000 gem ister.
Dev Sandığından P6 set(tek tek), Rare Sword (keskinlik 6, kırılmazlık 3, alevden çehre 2), 1-20 arası tılsım, 1-32 arası normal golden apple ve 1-8 arası enchli golden apple çıkma olasılığı vardır.
Tılsım derken tılsım ne?
Tılsım sizi savaş vb. şeylerde güçlendiren şeylerdir. 3 adet tılsım vardır:
-Güç Tılsımı
-Hız Tılsımı
-Dayanıklılık Tılsımı
Güç Tılsımı, sağ tıklandığında tanesi 1 dakikalığına kuvvet verir.
Dayanıklılık Tılsımı sağ tıklandığında tanesi 1 dakikalığına direnç verir.
Hız Tılsımı sağ tıklandığında tanesi 1 dakikalığına hız verir.
Neyse konumuza dönelim.
Büyülü Sandıktan P7 set(tek tek), Epic Sword(keskinlik 7,kırılmazlık 3,alevden çehre 2), 1-32 arası tılsım, 1-64 arası normal golden apple ve 1-32 arası enchli golden apple çıkma olasılığı vardır.
Süper Büyülü Sandıktan P8 set(tek tek), Legendary Sword(keskinlik 8,kırılmazlık 3,alevden çehre 2), 1-64 arası tılsım, 64-128 arası normal golden apple ve 1-64 arası enchli golden apple çıkma olasılığı vardır.
Bu çıkan şeyler tamamen şansla ilgilidir. (bu yüzden cünüpken kutu açmanız tavsiye edilmez.)
Bu kutu skripti diğer kutu skriptleri gibi değildir. İtemler direk geleceğine sizin tıklamanızla ve güzel bir menü ile gelir.
[HASHTAG]#ONEMLI[/HASHTAG] NOT: Kutu açılırken sakın menüyü kapatmayın yoksa geminiz boşa gider.
Okuduğunuz için teşekkürler. Kutu açılımından anlamayan olursa trailer'ı izleyebilir:
Gerekli Pluginler:
Skript (2.1.2)
SkQuery
Kullanıcak olan varsa bana özelden server ip'sini atsın açıkcası nasıl diğer serverlerde çalıştığını görmek isterim.
KOD:
Bugün sizlere kodlamış olduğum clash royale kutu sistemini göstericeğim.
Biliyorsunuz, Clash Royale diye bir oyun çıktı son zamanlarda Clash Of Clans'ın yapımcılarından ben oldukça sevdim oyunu ve kutu açılış sistemine bayıldım benimde o sıralar aklımda fikir yoktu bende böyle birşey yapmak istedim.
İlk başta gemle başlayalım. Tabikide kutu açmak için geme ihtiyaç duyucağız.
Server yöneticileri,gemleri para ile satabilirler. Gem verme/alma için komut:
/gem <al/ver> <oyuncu ismi> <verilecek/alınacak gem miktari>
Bu komut ile gem alıp verebilirsiniz. (gem.alver permissionu gerektirir.)
Sonra gelelim asıl komutumuza: /sandikac.
Bu komutu kullanınca karşınıza bir menü gelecek.
Bu menüde gem ile açabileceğiniz 3 tane sandık buluncak:
-Dev Sandığı
-Büyülü Sandık
-Süper Büyülü Sandık
Dev Sandığı 210 gem, Büyülü Sandık 420 gem, Süper Büyülü Sandık ise 1000 gem ister.
Dev Sandığından P6 set(tek tek), Rare Sword (keskinlik 6, kırılmazlık 3, alevden çehre 2), 1-20 arası tılsım, 1-32 arası normal golden apple ve 1-8 arası enchli golden apple çıkma olasılığı vardır.
Tılsım derken tılsım ne?
Tılsım sizi savaş vb. şeylerde güçlendiren şeylerdir. 3 adet tılsım vardır:
-Güç Tılsımı
-Hız Tılsımı
-Dayanıklılık Tılsımı
Güç Tılsımı, sağ tıklandığında tanesi 1 dakikalığına kuvvet verir.
Dayanıklılık Tılsımı sağ tıklandığında tanesi 1 dakikalığına direnç verir.
Hız Tılsımı sağ tıklandığında tanesi 1 dakikalığına hız verir.
Neyse konumuza dönelim.
Büyülü Sandıktan P7 set(tek tek), Epic Sword(keskinlik 7,kırılmazlık 3,alevden çehre 2), 1-32 arası tılsım, 1-64 arası normal golden apple ve 1-32 arası enchli golden apple çıkma olasılığı vardır.
Süper Büyülü Sandıktan P8 set(tek tek), Legendary Sword(keskinlik 8,kırılmazlık 3,alevden çehre 2), 1-64 arası tılsım, 64-128 arası normal golden apple ve 1-64 arası enchli golden apple çıkma olasılığı vardır.
Bu çıkan şeyler tamamen şansla ilgilidir. (bu yüzden cünüpken kutu açmanız tavsiye edilmez.)
Bu kutu skripti diğer kutu skriptleri gibi değildir. İtemler direk geleceğine sizin tıklamanızla ve güzel bir menü ile gelir.
[HASHTAG]#ONEMLI[/HASHTAG] NOT: Kutu açılırken sakın menüyü kapatmayın yoksa geminiz boşa gider.
Okuduğunuz için teşekkürler. Kutu açılımından anlamayan olursa trailer'ı izleyebilir:
Gerekli Pluginler:
Skript (2.1.2)
SkQuery
Kullanıcak olan varsa bana özelden server ip'sini atsın açıkcası nasıl diğer serverlerde çalıştığını görmek isterim.
KOD:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.