Çözüldü Clans for Party and Friends Extended Plugini nasıl kurulur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingProtection

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20

Discord:

vacentiastudios

Kod:
https://www.spigotmc.org/resources/clans-for-party-and-friends-extended.13890/

Yukarıdaki plugini nasıl Bungeecord sunucuya kurabilirim internete doğru düzgün anlatan veya kuran bulamadım yardımcı olabilicek varmı ?

pluginin indirme sayfasına girin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

resim_2023-07-09_233920047.png
A Bungeecord/Velocity + Multiple Spigot Servers:

kısmını görene kadar sayfayı aşağıya kaydırın
İngilizceniz yeterliyse orada nasıl yapacağınız detaylıca yazıyor eğer yeterli değilse çeviri kullanabilirsiniz

pluginin indirme sayfasına girin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 225165
A Bungeecord/Velocity + Multiple Spigot Servers:

kısmını görene kadar sayfayı aşağıya kaydırın
İngilizceniz yeterliyse orada nasıl yapacağınız detaylıca yazıyor eğer yeterli değilse çeviri kullanabilirsiniz
Dostummm hadi ama sende orayı görmedimmi ? Orada ne yazıyorsa harfiyen yaptım ancak herhangibi bir sonuç alamdım için burada konu oluşturudum.

Dostummm hadi ama sende orayı görmedimmi ? Orada ne yazıyorsa harfiyen yaptım ancak herhangibi bir sonuç alamdım için burada konu oluşturudum.
her şeyi harfiyen okuyup, anlayıp yaptıysanız linkini verdiğiniz pluginin bungeecord için çalışmayacağını biliyorsunuzdur, bungeecordda kullanmak için
, yani normal pluginin bungeecord için ücretli halini satın almanız gerek (ücretsiz versiyonu bungeecord sunucularında çalışmaz), buraya kadar tamamen anladığınızı ve harfiyen yaptığınızı varsayaraktan, ücretli versiyonunu satın aldığınız plugini bungeecord sunucunuza yükleyin (plugins klasörüne atacaksınız), isterseniz config dosyasını düzenleyebilirsiniz, ayrıca diğer sunucularınızda da çalışması ve daha çok özelliğe sahip olmak için diğer spigot sunucularınıza da yükleyebilirsiniz. bakın pluginin sayfasında yazan 3 satır yazıyı Türkçeleştirdim ve muhtemelen aklınızda başka bir soru kalmamıştır, kaldıysa tekrardan yazabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl