Sol Reklam

Çözüldü Claimden Yasaklama Eklentisi Çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PerfecTolga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 59
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PerfecTolga

Fırında Isıttığım İlk Taş
Premium
Elmaslar
8
Puanlar
6.310
Minecraft
FamilieSezen

Discord:

tolga6606

Merhaba Claim Eklentisi için GriefPreventionData Kullanıyorum.
Buna Ek Olarak BanFromClaim yükledim ancak /banfc yazınca oyuncuyu atıyor bölgeden oyuncu normalde geri girmemesi lazım iken tekrar girebiliyor buna ne engel oluyor olabilir ?

Banfromclaim ve GriefPrevention plugini içerisindeki configlerle alakalı bir durum olabilir, bir kaç ayarı kontrol edin.
Ayrıca diğer eklentilerle çakışmadığına emin olun.
Ve Oyuncunun permlerini de gözden geçirin.
Ek olarak konuyla alakalı logları da inceleyebilirsiniz belki hata veriyor olabilir.
Eklenti güncel değilse güncellemeyi de düşünebilirsiniz.

Banfromclaim ve GriefPrevention plugini içerisindeki configlerle alakalı bir durum olabilir, bir kaç ayarı kontrol edin.
Ayrıca diğer eklentilerle çakışmadığına emin olun.
Ve Oyuncunun permlerini de gözden geçirin.
Ek olarak konuyla alakalı logları da inceleyebilirsiniz belki hata veriyor olabilir.
Eklenti güncel değilse güncellemeyi de düşünebilirsiniz.
Griefin son versiyonuna geçince kfarmer de oldugu için hata veriyor plugini görmüyor sistem böylece bat çalışmıyor buna ek bir eklenti veya skript varsa deneyebilirim

Merhaba Claim Eklentisi için GriefPreventionData Kullanıyorum.
Buna Ek Olarak BanFromClaim yükledim ancak /banfc yazınca oyuncuyu atıyor bölgeden oyuncu normalde geri girmemesi lazım iken tekrar girebiliyor buna ne engel oluyor olabilir ?
GriefPrevention ve BanFromClaim'in sürümlerinin uyumlu olup olmadığını kontrol edin.
Oyuncunun girebilmesini sağlayan bir permisson olabilir.
Çakışma varsa ilgili eklentileri tek tek devre dışı bırakarak durumu test edebilirsiniz.
BanFromClaim eklentisinin bölgeden engellenmiş oyuncuları takip ettiği veri dosyasında veya GriefPreventionData’da sorun olabilir.

BanFromClaims config içerisi bu şekilde mi?

1730356546002.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı