Sol Reklam

Bulundu CLAİM YÖNET VE SINIR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NamelessW

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
345
Yer
Samsun
Minecraft
Nameless

Discord:

Nameless#5448

Merhabalar 1 .claim yönet derken gui menusunun içerisinde claimfly ,claimkapat / aç , claime birini ekle gibi bir menülü claim sistemi yapmak istıyorum
2.Bir alandan çıkınca güvenli bölgeden çıktın ve girince güvenli bölgeye girdin ekrana yazı gelmesını istiyorum şimdiden yapabilene teşekkkürlerimi sunarım.

Merhabalar 1 .claim yönet derken gui menusunun içerisinde claimfly ,claimkapat / aç , claime birini ekle gibi bir menülü claim sistemi yapmak istıyorum
2.Bir alandan çıkınca güvenli bölgeden çıktın ve girince güvenli bölgeye girdin ekrana yazı gelmesını istiyorum şimdiden yapabilene teşekkkürlerimi sunarım.
git biraz plugin araştir bulamazsan yaz bunu sağlayacak birden cok on planda olan plugin var

Ve burası zaten skirpt isteme konusu sen bana araştır felan demeye hakkın yok

Kural 10: Alternatif Hesap
1) Forum üzerinde kişisel hesabınızdan ayrı hesap kullanımına sadece proje, takım ve firma hesapları için izin verilir. Bu iznin suistimal edilmesi durumunda gerekli işlem yapılacaktır.

Kural 10: Alternatif Hesap
1) Forum üzerinde kişisel hesabınızdan ayrı hesap kullanımına sadece proje, takım ve firma hesapları için izin verilir. Bu iznin suistimal edilmesi durumunda gerekli işlem yapılacaktır.
Anlamadım şimdi niye ceza yiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı