Çözüldü Claim PvP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihalitisbackk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
44
Minecraft
halitisbackk

Discord:

ihalitisbackk#7699

Herkese selamlar oyuncuların trap yapabilmeleri için PvP esnasında claimin içerisine girilip pvp atılmasını istiyorum fakat pvp atmıyorken claim içinde hiçbir şekilde pvp atılmayacak bunu nasıl yapabilirim?

Kullandığım eklentiler : Grief Prevention - MelodiaClaim

Herkese selamlar oyuncuların trap yapabilmeleri için PvP esnasında claimin içerisine girilip pvp atılmasını istiyorum fakat pvp atmıyorken claim içinde hiçbir şekilde pvp atılmayacak bunu nasıl yapabilirim?

Aldığınız yerden destek açabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanabilirsiniz.

CombatLogX açık kaynaklı zaten ve apisi var geliştiriciler için Grief Prevention - MelodiaClaim addonu bir eklenti kullanıyorsanız satın almış olduğunuz yerden destek istemelisiniz.

Dediğiniz şekilde böyle bir eklenti yapmak veya sistem claim eklentiniz ile combat eklentinizin arasında bir api gerekiyor bu kısım "ücretli" eklenti kısmına gireceği için eklenti geliştiricilerine yaptırmanız gerekiyor.
Destek departmanı olarak ücretli bir şekilde destek sağlamıyoruz dediğim gibi MelodiaClaim geliştiricisi ile görüşmeniz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl