Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüClaim plugininde claim almak paralı olmasını istiyorum.
SimpleClaimSystem pluginini kullanıyorum ve bu pluginde oyuncuların 1 chunk'ı parayla almalarını istiyorum bunu nasıl halletcem confingden mi başka bir yerden mi bulamadım bi türlü (confing dosyası bu)
# If /claim is paid
claim-cost: false # true yaparsan claim atınca /claim paralı olur alttan default: yerinden claim cost değiştirebilirsin.
# If adding chunk to a claim is paid
chunk-cost: false # buda işte parayla chunk açma
claim-cost-multiplier: false #true yaparsan her claim aldığında ne kadar istiyorsan o kadar fiyatı arttırır
# Same for adding chunk
chunk-cost-multiplier: false # buda chunk fiyatını ne kadar istiyorsan o kadar arttırır
# If /claim is paid
claim-cost: false # true yaparsan claim atınca /claim paralı olur alttan default: yerinden claim cost değiştirebilirsin.
# If adding chunk to a claim is paid
chunk-cost: false # buda işte parayla chunk açma
claim-cost-multiplier: false #true yaparsan her claim aldığında ne kadar istiyorsan o kadar fiyatı arttırır
# Same for adding chunk
chunk-cost-multiplier: false # buda chunk fiyatını ne kadar istiyorsan o kadar arttırır