benjamin17
ellegans.
ben böyle şey istiyorum sonoyuncudaki gibi bedrack olcak ona sağ tıklayınca menüsü vs. olcak bu pluginde onu göremedim varmı ?Merhabalar
Ultimateclaims pluginini kullanabilirsiniz.
Aradığınız plugin bu ise konuyu çözüldü olarak belirtirseniz çok sevinirim iyi günler dilerim
ellegans.
sandık ile yapılıyormuş pardon şimdi öğrendim ama bu claimleri istediğimiz fiyata satışa çıkarabiliyormuyuz onu bulamadımMerhabalar
Ultimateclaims pluginini kullanabilirsiniz.
Aradığınız plugin bu ise konuyu çözüldü olarak belirtirseniz çok sevinirim iyi günler dilerim

benjamin17
Eklentide böyle bir özellik bulunmuyor diye hatırlıyorum. Bu tarz claimleri satışa çıkartmanızı sağlayan claim plugini şuan için piyasada yok. Özel olarak kodlatmanız gerekiyor.sandık ile yapılıyormuş pardon şimdi öğrendim ama bu claimleri istediğimiz fiyata satışa çıkarabiliyormuyuz onu bulamadım
hClaim eklentisini satın alabilirisiniz. SpigotMC de mevcutsandık ile yapılıyormuş pardon şimdi öğrendim ama bu claimleri istediğimiz fiyata satışa çıkarabiliyormuyuz onu bulamadım
Premium sınıf bir eklentiyi maalesef ücretsiz edinemezsiniz, ücretsiz seçenekler sizin için daha iyi olacaktır.o ücretli olduğu için kullanamıyorum zaten bana ücretsiz lazım
latineu
O tanıtım videosundaki eklenti ücretsiz diye biliyorum, discord adreslerinde paylaşılmıştı.Premium sınıf bir eklentiyi maalesef ücretsiz edinemezsiniz, ücretsiz seçenekler sizin için daha iyi olacaktır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!