Bulundu Claim Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AhmetKrdamn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 930
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetKrdamn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
AhmetKrdman

Discord:

ahmetkrdman

hClaims gibi bir claim plugini arıyorum bilen var mıdır?
Ayrıca elinde Veldorya Claim olan varsa atabilirmi?

UltimateClaims denedim fakat config kötü - XClaim karman karışık - GriefPrevention zaten kürekli başka bildiğiniz plugin var mı ücretsiz claim plugini

hClaims gibi bir eklenti yok Survival sunucusu yapıyorsanız, kendi Claim eklentinizi yazmanız/yaptırmanız gerekiyor bu yaptıracağınız ve yazacağınız eklenti diğer eklentilerle uyumlu çalışması gerekiyor örnek verecek olursam Claim eklentiniz WorldGuard eklentisi ile uyumlu çalışması gerekiyor Çiftçi eklentisi ile de uyumlu çalışması gerekiyor.

Gözlemlediğim kadarı ile GriefPrevention eklentisi oyuncular tarafından bilenen ve kullanışlı bir eklenti oyuncular GriefPrevention'ı kullanabiliyor fakat hClaims tarzı eklentileri sevmiyorlar.

hClaims tarzı eklenti aramayın hClaims kullanın. Terkedilmiş bir eklenti değil Hakan Kargın gerekli desteği sağlamaya devam ediyor.

Altın kürek reyiz göründüğünden daha gelişmiş bir eklenti aslında. Claim yetkileri ayarlanabiliyor, pvp bile açabiliyorsun.

Emin değilim ama bu claim yetkileri için addon gerekiyor olabilir.

Daha gelişmiş paralı versiyonu olan griefdefender'a da bakabilirsin

Edit: Üşenmeyip kontrol ettim. Eklentinin normal halinde sadece claimdeki patlamalar açıp kapanıyor. Şu arkadaş gibi addonlar kullanmak lazım daha gelişmiş claim kontrolü için

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Edit2: Harbi abartmışlar bu eklentinin claim kontrolünü çoğu pluginden daha güçlüdür :D

Son düzenleme:
Demek kürek ile alınan olclaimler daha fazla biliniyor ve seviliyor.O halde elinde Veldorya Claim plugini olan var mı acaba araştırdım biraz ama bulamadım.

Ultimateclaims eklentisi işinizi görebilir gayet gelişmiş bir claim eklentisidir. Çoğu eklenti ile uyumlu ve dakika ve saate göre coin yatırarak claim süresini uzatabilirsiniz.

quezly.net/discord adresinden bilet açarsanız sizin için özel bir eklenti yazabiliriz.

Konunuz Çözüldü İse Çözüldü Olarak İşaretleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl