Bulundu claim plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

konturmen

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
konturmen

Discord:

konturmen

bana benim oyuncuya istediğim yeri seçerek verdiğim ve claimlerin haritada gözüktüğü bir claim plugini lazım böyle bi plugin var mı

19 euro kadar bir bütçeniz var ise kesinlikle lands pluginini öneririm
dynmap sayesinde oyuncular başka claimleri harita üzerinde görüntüleyebilir

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

o kadar bütcem yok daha ucuzu hatta mümkünse bedavası yok mu :/
Müjde istediğinizi buldum efendim buyrun link

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yazılara tıklayıp bağlantılara gidebilirsiniz işinize yaradıysa ne mutlu bana :)

Müjde istediğinizi buldum efendim buyrun link

Yazılara tıklayıp bağlantılara gidebilirsiniz işinize yaradıysa ne mutlu bana :)
bu claim plugininde oyuncular kendi claimlarini alabiliyorlar mı yoksa sadece yöneticinin belirliyebileceği claime mi sahip oluyorlar

bu claim plugininde oyuncular kendi claimlarini alabiliyorlar mı yoksa sadece yöneticinin belirliyebileceği claime mi sahip oluyorlar
Chunkclaim sayesinde oyuncular içinde olduğu chunku sahipleniyor. yanş evet kendi claimini alabiliyorlar

kilit?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl