amante#1881
konturmen
o kadar bütcem yok daha ucuzu hatta mümkünse bedavası yok mu :/19 euro kadar bir bütçeniz var ise kesinlikle lands pluginini öneririm
dynmap sayesinde oyuncular başka claimleri harita üzerinde görüntüleyebilir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
amante#1881
Müjde istediğinizi buldum efendim buyrun linko kadar bütcem yok daha ucuzu hatta mümkünse bedavası yok mu :/
konturmen
bu claim plugininde oyuncular kendi claimlarini alabiliyorlar mı yoksa sadece yöneticinin belirliyebileceği claime mi sahip oluyorlarMüjde istediğinizi buldum efendim buyrun link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yazılara tıklayıp bağlantılara gidebilirsiniz işinize yaradıysa ne mutlu bana :)
amante#1881
Chunkclaim sayesinde oyuncular içinde olduğu chunku sahipleniyor. yanş evet kendi claimini alabiliyorlarbu claim plugininde oyuncular kendi claimlarini alabiliyorlar mı yoksa sadece yöneticinin belirliyebileceği claime mi sahip oluyorlar
MrMistry#5436
amante#1881
Sanırım ama belki kurulumda sorun yaşarkilit?
konturmen
teşekkür ederimChunkclaim sayesinde oyuncular içinde olduğu chunku sahipleniyor. yanş evet kendi claimini alabiliyorlar
konturmen
kilitkilit?
amante#1881
Rica ederim bişey olursa buyur yaz amante#1881teşekkür ederim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!