Bulundu Claim plugini arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poppy15458258

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
16
Minecraft
poppy15458258

Discord:

turkfolix

1.21.1 claim plugini arıyorum özellikleri şöyle olursa iyi olur ve SimpleClaimSystem önermeyin onu kullanmıyorum.
DecentHolograms,Vault,PAPI destekli chunk claim pvp,pve,interact,use ve sandık kapatıp açma claim giriş çıkıs kapatıp açma,claim oyuncu ekleme ve yaratık doğma açma.

Özellikler bunlardır şimdiden teşekkürler.

1.21.1 claim plugini arıyorum özellikleri şöyle olursa iyi olur ve SimpleClaimSystem önermeyin onu kullanmıyorum.
DecentHolograms,Vault,PAPI destekli chunk claim pvp,pve,interact,use ve sandık kapatıp açma claim giriş çıkıs kapatıp açma,claim oyuncu ekleme ve yaratık doğma açma.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretli:

Nclaim adlı bir eklenti var güzel öneririm

NClaim kullandım herkese teşekkürler kilit atılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl