Bulundu Claim İçinde Pvp Açılan bir claim plugini önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sqxyle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 235
  • Etiketler Etiketler
    .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sqxyle

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Jushhx

Discord:

jushhx

arkadaşlar merhaba survival sunucum için bir komut ile claim içinde pvp açan bir plugin arıyorum önerilerinizi bekliyorumm

arkadaşlar merhaba survival sunucum için bir komut ile claim içinde pvp açan bir plugin arıyorum önerilerinizi bekliyorumm
Merhaba kendim tarafından geliştirilen NClaim sistemine göz atabilirsiniz.
Not: Yarın büyük güncelleme ile bir çok değişicek.

hocam elinize emeğinize sağlık eklentiyi çok beğendim fakat tek ısınamadıgım kısım claim menusunu açan bedrock bloguna tıkladıgımızdakı claim alma yerindeki claim chunk sınırı çok fazla bunu düşürebilcegim bir yer varmı confige göz attım göremedim

hocam elinize emeğinize sağlık eklentiyi çok beğendim fakat tek ısınamadıgım kısım claim menusunu açan bedrock bloguna tıkladıgımızdakı claim alma yerindeki claim chunk sınırı çok fazla bunu düşürebilcegim bir yer varmı confige göz attım göremedim
Geri dönüşün için teşekkür ederim beğenmene sevindim.
Dilersen bir sonraki güncellemede bunu ekliyebilirim.

Geri dönüşün için teşekkür ederim beğenmene sevindim.
Dilersen bir sonraki güncellemede bunu ekliyebilirim.
ekleyebiliyorsanız güzel bir özellik olmuş olur hocam diğer kullanıcılarda yararlanabilir

ekleyebiliyorsanız güzel bir özellik olmuş olur hocam diğer kullanıcılarda yararlanabilir
Fikri not aldım bugün akşam veya yarın değişikler uygulanacaktır.

Edit: Sistem eklendi. 17.6.2025 - 5:10

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl