cktasarim07
Birisi mi Spawnlandı?
- Minecraft Sunucu Adresi
- play.ckcraft.com.tr
- Sunucu Sürümü
- 1,21,8
- Sunucu Slotu
- sınırsız
- Sunucu Türü
- emek syblock
- Zorluk Seviyesi
- zor
CKCraft — Emek SkyBlock
Kendi adanı kur, kaynaklarını üret ve adım adım geliştir. CKCraft'ta ada gelişimini oyuncu pazarı, görevler ve sıralamalarla birlikte deneyimleyebilirsin.
SUNUCU BİLGİLERİ
Oyun modu: Emek SkyBlock
Sürüm: Minecraft Java 1.21.8
Sunucu adresi: play.ckcraft.com.tr
Durum / açılış: 17.09.2026
ADA GELİŞİMİ
Adanı kur, üretim alanlarını düzenle ve kendi düzenini oluştur. Ada paneline /ada komutuyla ulaşabilirsin.
OYUNCU PAZARI
Eşyalarını oyuncu pazarında satışa çıkar ve diğer oyuncuların ilanlarını incele.
GÖREVLER VE SIRALAMALAR
Günlük ve haftalık hedefleri tamamla; sıralamalar üzerinden gelişimini takip et.
BAŞLANGIÇ REHBERİ
/rehber komutuyla sunucunun temel sistemlerini adım adım öğren. /warplar üzerinden sunucunun önemli bölgelerine ulaş.
OYUN İÇİ DESTEK
Öneri, hata ve sorunlarını /destek üzerinden ilet.
Kendi adanı kur, kaynaklarını üret ve adım adım geliştir. CKCraft'ta ada gelişimini oyuncu pazarı, görevler ve sıralamalarla birlikte deneyimleyebilirsin.
SUNUCU BİLGİLERİ
Oyun modu: Emek SkyBlock
Sürüm: Minecraft Java 1.21.8
Sunucu adresi: play.ckcraft.com.tr
Durum / açılış: 17.09.2026
ADA GELİŞİMİ
Adanı kur, üretim alanlarını düzenle ve kendi düzenini oluştur. Ada paneline /ada komutuyla ulaşabilirsin.
OYUNCU PAZARI
Eşyalarını oyuncu pazarında satışa çıkar ve diğer oyuncuların ilanlarını incele.
GÖREVLER VE SIRALAMALAR
Günlük ve haftalık hedefleri tamamla; sıralamalar üzerinden gelişimini takip et.
BAŞLANGIÇ REHBERİ
/rehber komutuyla sunucunun temel sistemlerini adım adım öğren. /warplar üzerinden sunucunun önemli bölgelerine ulaş.
OYUN İÇİ DESTEK
Öneri, hata ve sorunlarını /destek üzerinden ilet.