kenzai
Birisi mi Spawnlandı?
Esenlikler!
Her detayını sıfırdan tasarladığım, tamamen Türk yapımı bir Discord botunu tanıtmak istiyorum: Civita. Şehrin resmi bile hazır bir görsel değil her sunucu için kodla, o sunucunun şehrine göre çiziliyor.
Civita, sunucunuzu üyelerin birlikte inşa ettiği yaşayan bir antik kente dönüştürüyor. Kimse ekstra bir şey yapmak zorunda değil sunucu ne kadar canlıysa şehir o kadar hızlı büyüyor.
• Yazılı sohbet Mermer, sesli sohbet Zeytin, mini oyunlar Sikke kazandırır. Hepsi şehrin ortak hazinesine gider.
• Sıradaki binayı Meclis'te üyeler düğmelerle oylar. Hazine dolunca bina kendiliğinden yükselir.
• Her bina sunucuya gerçek bir güç verir ve şehrin resminde görünür: Forum, Taş Ocağı, Zeytinlik, Agora, Amfitiyatro, Hamam, Kütüphane, Su Kemeri ve 10 seviyeli Zafer Takı.
/şehir yazınca sunucunuzun şehrinin resmi çizilir. Gökyüzü günün saatine göre değişir: şafak, gün, gün batımı, yıldızlı gece. Hiçbir şehir diğerine benzemez.
• Bilgi Yarışması (200'den fazla soru)
• Refleks
• Tarih Sırası: 4 tarihî olayı eskiden yeniye dizin (Göbeklitepe'den Malazgirt'e, İstanbul'un fethinden Ay'a ayak basılmasına)
Başka sunucularla kardeş şehir olun: canlı kardeşler üretime bonus katar, birbirinize kervan gönderirsiniz, limanınıza ticaret gemisi demirler.
Her pazartesi "Acta Diurna" şehrin haftasını özetler: manşet, haftanın vatandaşları, rakamlar, yeni binalar ve bir de kent kulisi.
Hoş geldin kartı, otomatik rol, unvan rolleri (üyeler katkı verdikçe rütbe atlar), moderasyon (uyar, sustur, at, yasakla, temizle, kayıt), destek talebi (ticket) ve yeni üye doğrulama (bot ve yan hesaplara karşı).
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Botu ben yaptım; öneri, eleştiri ve hata bildirimlerinizi bekliyorum. Aklınıza gelen yeni bina ya da oyun fikirlerini de yazın, beğendiklerimizi ekleyelim!