Deleted User 342831
Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
- Minecraft Sürümleri
- 1.21
Merhaba dostlar, gecenin bir yarısında oturdum bu eklentinin 1.21 için olan sürümünü aramaya başladım. Bir de ne göreyim yok, yok. Ama gerçekten yok bakıyorum, bakıyorum bulamıyorum. Yani en azından şimdiye kadar 1.19 ve 1.20 için sorunsuz çalışan eklenti bu sürüme gelince 1.21.4'e zıplamış resmen. Yani buradaki ince detay şu ve her sürümün yani şu şekilde anlatmak istiyorum.
Adam her sürüm için R1 kullanırken bu sürümü yapmak için tüm sürümleri kapatmış. Ve yayınladığı buildlerin %90'ında R1 yok. yani sizi son sürümü zorlamaya itiyor.
Veyahut bu sürümde yaşanan bug ve hatalar sebebiyle nasıl bir durum oluştuysa;
Tüm sürümler gözükürken bu sürüm gözükmüyor ; Bu sürüm gözükürken diğer sürümler gözükmüyor.
Keşke bunu her eklenti için görebilsek ama göremediğim için beni çok şaşırttı.
Bu linkten sadece 1.21 sürümünü destekleyen citizens linkine ulaşabilirsiniz.
Test edildi ve onaylandı.
[04:26:24 INFO]: [Citizens] Enabling Citizens v2.0.35-SNAPSHOT (build 3575)
[04:26:24 INFO]: [Citizens] Loading external libraries
[04:26:56 INFO]: [Citizens] Using mojmapped server, avoiding server package checks
[04:26:56 INFO]: [Citizens] Loaded 0 templates.
Vakit ayırıp konumu okuduğunuz için teşekkürler biraz eğlenceli, biraz bilgilendirici, biraz da 1.21 için eklentiyi kullanamayan ve nice sürümler için uygun sürümü nasıl bulabileceğinizi öğreneceğiniz bir rehber oluşturdum.
Citizens2 Jenkins Sürüm Okuma Tekniği
Adam her sürüm için R1 kullanırken bu sürümü yapmak için tüm sürümleri kapatmış. Ve yayınladığı buildlerin %90'ında R1 yok. yani sizi son sürümü zorlamaya itiyor.
Veyahut bu sürümde yaşanan bug ve hatalar sebebiyle nasıl bir durum oluştuysa;
Tüm sürümler gözükürken bu sürüm gözükmüyor ; Bu sürüm gözükürken diğer sürümler gözükmüyor.
Bu teknik nedir?
Sadece citizensin değil çoğu yerde görebileceğiniz bir sürüm adlandırma methodu. Ancak citizensi buradan ayıran kendi platformunda çalışan sürümler için indirme bağlantısı açarken %100 çalışmayacak sürümler için yanında (DİDN'T RUN) yani kısaca zorlamayın çalışmaz yazıyor. Ve hepsini tek tek denedim neredeyse gerçekten çalışmıyor. Yani nereye mi varıyorum bu teknik diğer eklentilerde yok. Adam öyle bir şey yapmış ki sana nelerde çalışıp çalışmayacağını basitçe liste şeklinde raporluyor. Ve bunu her build için yapıyor. Yani 1'den 1000'e kadar build yayınlasa her biri için ayrı ayrı bu test raporunu sunuyor.Keşke bunu her eklenti için görebilsek ama göremediğim için beni çok şaşırttı.
Kod:
citizens-v1_21_R1 - 1.21.1
citizens-v1_21_R2 - 1.21.2
citizens-v1_21_R3 - 1.21.3
JavaScript:
citizens-v1_10_R1 (didn’t run)
citizens-v1_11_R1 (didn’t run)
citizens-v1_12_R1 (didn’t run)
citizens-v1_13_R2 (didn’t run)
citizens-v1_14_R1 (didn’t run)
citizens-v1_15_R1 (didn’t run)
citizens-v1_16_R1 (didn’t run)
citizens-v1_16_R2 (didn’t run)
citizens-v1_16_R3 (didn’t run)
citizens-v1_17_R1 (didn’t run)
citizens-v1_18_R1 (didn’t run)
citizens-v1_18_R2 (didn’t run)
citizens-v1_19_R1 (didn’t run)
citizens-v1_19_R2 (didn’t run)
citizens-v1_19_R3 27 saniye
citizens-v1_20_R1 (didn’t run)
citizens-v1_20_R2 (didn’t run)
citizens-v1_20_R3 (didn’t run)
citizens-v1_20_R4 22 saniye
citizens-v1_21_R1 22 saniye
citizens-v1_21_R2 (didn’t run)
citizens-v1_21_R3 (didn’t run)
citizens-v1_8_R3 (didn’t run)
1.21 için yapılmış sürüm
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu linkten sadece 1.21 sürümünü destekleyen citizens linkine ulaşabilirsiniz.
Test edildi ve onaylandı.
[04:26:24 INFO]: [Citizens] Enabling Citizens v2.0.35-SNAPSHOT (build 3575)
[04:26:24 INFO]: [Citizens] Loading external libraries
[04:26:56 INFO]: [Citizens] Using mojmapped server, avoiding server package checks
[04:26:56 INFO]: [Citizens] Loaded 0 templates.
Okuduğunuz için teşekkürler
Vakit ayırıp konumu okuduğunuz için teşekkürler biraz eğlenceli, biraz bilgilendirici, biraz da 1.21 için eklentiyi kullanamayan ve nice sürümler için uygun sürümü nasıl bulabileceğinizi öğreneceğiniz bir rehber oluşturdum.
Son düzenleme: