Mr_BlackEye
Premium Üye
Merhabalar Elinde Çalışan Citizens ve CommandNPC Plugini Olan Varsa Atabilir Mi?
@KansızKurt @Kiasan @smt287
@KansızKurt @Kiasan @smt287
BloodyX#4069
Ya ben az önce buldum uygun sürümleri de hani lobilerde iskelete tıklayıp skyblock vs gidiliyor ya onu yapamadım ve /cmdnpc çalışmıyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kendi sunucu sürümünü ne göre indir bence çünkü her pl versiyonu farklı ola biliyorDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tamam İkisinkide çözüldü fakat /npc addcmd false noperm server skyblock yazıyorum ondan sonra sağ tıklıyorum bilinmeyen komut yazısı geliyor.farklı sürümünü dene
olmadı :(npc addcmd false server skyblock bir de böyle dene
yükledim şimdi komut olarak ne yazmalıyım ?Buraya tıklayarakadlı plugini yükleyebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
/npcmd add noperms komut yazabilirsin. Komutun başına "/" eklemiyeceksin.yükledim şimdi komut olarak ne yazmalıyım ?
/npcmd add noperms server skyblock denedim olmadı./npcmd add noperms komut yazabilirsin. Komutun başına "/" eklemiyeceksin.
Sunucu adresi verebilir misin? Özelden. Ek olarak yapacağın NPC'yi seçmeyi unutma. /npc select şeklinde seçebilirsin./npcmd add noperms komut yazabilirsin. Komutun başına "/" eklemiyeceksin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!