Çözüldü Citizens ve CommandNPC Plugini Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabri68tknn

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
91
Minecraft
Sabri68Tkn

Discord:

SabriTekin#1119

Herkese Merhaba Arkdaşlar,
Sorunum Citizens Plugini kullanmak için /npc create fln yada /npc yazınca hata vermiyor ama çalışmıyorda. Aklıma Gelen ve denediğim yollar farklı sürüm denedim spigot.jar silip güncel yükledim. ProtocolLib'le güncel yükledim. Vault pluginini güncelledim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Not olarakda bu plugin Paketi LordOFKeçi'nin OPSkyblock plugin paketi ilk satın alıp çalıştırdığımda sıkıntı yoktu editledim biraz kullandım ve bir ara reload atınca citizens plugini bu hale döndü.

Citizens plugininin sunucu sürümü ile eşleşmesi lazım:
Benimde başıma bu çok geldi. Sunucu sürümünüze uygun sürümü bulun.​

hocam kafama çok karıştırdı şimdi benim sunucuma 1.8.8 ile giriyorum ve plugini alırken 1.8-1.12 diye aldım diye biliyorum ve eskiden çalışıyordu bir anda bopzuldu çalışmamamaya basladı. Essentials değiştirsem düzelme ihtimali var mı?

log dosyanızı(citizens 'ın çalışmadığı bir log dosyası olsa iyi olur) ve citizens plugini'ninde editlediğiniz kısımları atarmısınız

hocam kafama çok karıştırdı şimdi benim sunucuma 1.8.8 ile giriyorum ve plugini alırken 1.8-1.12 diye aldım diye biliyorum ve eskiden çalışıyordu bir anda bopzuldu çalışmamamaya basladı. Essentials değiştirsem düzelme ihtimali var mı?
Essentials ile bir alakası yoktur istersen özelden mesaj at sana kendi kullandığım Citizensi veririm 1.8.8 hatasız çalışıyor.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl