Çözüldü citizens skin sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PaSHA1903

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
ankara
merhaba citizens pluginin kullanıyorum paket satın almıştım npc skin olarak hepsi aynı npc skin yapınca skin yüklenmiyor npc aynı skinde kalıyor çözümü nedir ?

Büyük ihtimalle konsolda hata veriyordur. Rica etsem log dosyanızı paylaşır mısınız?

Büyük ihtimalle konsolda hata veriyordur. Rica etsem log dosyanızı paylaşır mısınız?
konsola hata düşmüyor komudu giriyorum skin yeniliyor ama verdiğim isimle skin gelmiyor

sürüm uyumsuzluğu olabilir güncel halini kurup dener misin?

-/npc select > -/ncp skin skin adı

Ben demek istediğinizi anlayamadım. Bir paket aldınız. Bu paket normal bir skin paketi.(Yani 3d değil. Doku paketi filan gerektirmiyor.) Ve bunu yüklemeyemediniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Öncelikle bu sayfayı incelemenizi öneriyorum. Bence /npc skin --url [image] kısmı özellikle sizi ilgilendiriyor hatta bununla ilgili örnekte sayfada mevcut. Burayı inceledikten sonra olmazsa yaptığınız işlemi detaylı bir şekilde söylerseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır. Ayrıca nasıl bir skin yüklemeye çalıştığınızdan da bahsederseniz çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl