EfeByc21
skript falan
- Elmaslar
- 159
- Minecraft
- EfeByc
- https://www.facebook.com/efeboyaci21
Discord:
Efe#0754
Efe#0754
efehandev#2120
Efe#0754
bukkit versiyonu ücretsiz hiç mi yok 1.13 ücretsizBildiğim kadarıyla sadece 1 tane eklentisi bulunuyor.o da 10$ gibi bir fiyatı var.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
efehandev#2120
bukkit versiyonu ücretsiz hiç mi yok 1.13 ücretsiz
MackleanTR#9999
Efe#0754
maalesef bu da kırmızı gözüküyorbuyurun buradan indirebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Efe#0754
bu da çalışmıyor maalesef
Merhaba, eklentinin 1.13 destekleyen sürümünü indirmek için bubağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. ( 1.10 - 1.13 sürümlerini destekliyor. )Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Spigot mu kullanıyorsun?Ekli dosyayı görüntüle 90964
Versiyon tam olarak bu ama bir türlü uygun citizens plugini bulamadım. Hep kırmızı gözüküyor. Şimdiden teşekkürler.
Bir yetkilinin leak eklenti paylaşması pek hoş değil.Leak kullanabilirsin ama önermem veya sürüm kaç olucak serverin varsa bende atayım sana özelden.
ErenTN#2902
Spigot mu kullanıyorsun?
Bir yetkilinin leak eklenti paylaşması pek hoş değil.
Plugin artık ücretli oldu ücretsiz paylaşman leake girer.Leak paylaşacağım demedim ki hocam :D dikkatli okur musunuz?
Orda kastetmek istediğim leak kullanmanı önermem sürümü söyle eğer bende varsa sana atayım dedim leak atacağımı nereden çıkarttınız anlayamadım :/
ErenTN#2902
Plugin artık ücretli oldu ücretsiz paylaşman leake girer.
Oda leake girer ve o sürümler artık çalışmıyor diye biliyorum.Dediğiniz doğru haklısnız efenim :)
Fakat arkadaşıma önerim şu olacak bir çok ücretsiz plugin paketleri mevcut
içinden alıp kullanabilirsin sonuçta ücretsiz bir şekilde paylaşılmış.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!