Çözüldü Citizens 1.20.2 hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sabinushka

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
196
Minecraft
Sabinushka,

Discord:

MrAnilcaan_K#5521

Kod:
14:21:06 ERROR]: [ItemsAdder] Failed to hook into Citizens. Please update make sure you're running a compatible version.
[14:21:06 WARN]: java.lang.NoClassDefFoundError: net/citizensnpcs/api/trait/Trait
[14:21:06 WARN]:        at java.base/java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
[14:21:06 WARN]:        at java.base/java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:1027)
[14:21:06 WARN]:        at java.base/java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:150)
[14:21:06 WARN]:        at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:243)
[14:21:06 WARN]:        at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:593)
[14:21:06 WARN]:        at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.loadClass0(PluginClassLoader.java:169)
[14:21:06 WARN]:        at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.loadClass(PluginClassLoader.java:164)
[14:21:06 WARN]:        at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:526)
[14:21:06 WARN]:        at ItemsAdder_3.6.3-beta-7.jar//dev.lone.itemsadder.Core.OtherPlugins.Citizens.CitizensHook.register(SourceFile:43)
[14:21:06 WARN]:        at ItemsAdder_3.6.3-beta-7.jar//dev.lone.itemsadder.Core.OtherPlugins.Citizens.CitizensHook.hookIfNeeded(SourceFile:254)
[14:21:06 WARN]:        at ItemsAdder_3.6.3-beta-7.jar//dev.lone.itemsadder.Core.OtherPlugins.Citizens.CitizensHook.hookIfNeeded(SourceFile:266)
[14:21:06 WARN]:        at ItemsAdder_3.6.3-beta-7.jar//dev.lone.itemsadder.Main.onEnable(SourceFile:341)
[14:21:06 WARN]:        at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:281)
[14:21:06 WARN]:        at io.papermc.paper.plugin.manager.PaperPluginInstanceManager.enablePlugin(PaperPluginInstanceManager.java:190)
[14:21:06 WARN]:        at io.papermc.paper.plugin.manager.PaperPluginManagerImpl.enablePlugin(PaperPluginManagerImpl.java:104)
[14:21:06 WARN]:        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:507)
[14:21:06 WARN]:        at org.bukkit.craftbukkit.v1_20_R2.CraftServer.enablePlugin(CraftServer.java:646)
[14:21:06 WARN]:        at org.bukkit.craftbukkit.v1_20_R2.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:557)
[14:21:06 WARN]:        at net.minecraft.server.MinecraftServer.loadWorld0(MinecraftServer.java:627)
[14:21:06 WARN]:        at net.minecraft.server.MinecraftServer.loadLevel(MinecraftServer.java:424)
[14:21:06 WARN]:        at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.e(DedicatedServer.java:308)
[14:21:06 WARN]:        at net.minecraft.server.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:1086)
[14:21:06 WARN]:        at net.minecraft.server.MinecraftServer.lambda$spin$0(MinecraftServer.java:315)
[14:21:06 WARN]:        at java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:1583)
[14:21:06 WARN]: Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: net.citizensnpcs.api.trait.Trait
[14:21:06 WARN]:        at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.loadClass0(PluginClassLoader.java:197)
[14:21:06 WARN]:        at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.loadClass(PluginClassLoader.java:164)
[14:21:06 WARN]:        at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:526)
[14:21:06 WARN]:        ... 24 more

Şöyle bir hata alıyorum sebebini anlayamadım sürüm mü desteklemiyor veya eksik bir addons mu var çok ilginç

En üstte hatayı söylemiş sana. Ayrıca crack kullanıyorsan o eklentileri VirusTotal e at direkt trojen uyarısı verecek.

En üstte hatayı söylemiş sana. Ayrıca crack kullanıyorsan o eklentileri VirusTotal e at direkt trojen uyarısı verecek.
Crack kullanmıyorum tüm eklentilerim lisanslı veya bir çoğu ücretsiz dağıtım orjinal kaynak yani hiç bir şekilde crack kullanmıyorum ama ben yine de hatayı anlayamadım

hatadan kastınız sürüm ise tek tek 1.20 den 1.20.4 arası tüm sürümlerini denedim

Merhabalar. İlgili olan eklentilerin son sürüm olduğunu kontrol edin.

Sorun itemsadder ın citizens ile uyumluluğunda sorun olduğunu belirtiyor. İki eklentiyi de son sürüm deneyin. Olmaz ise daha düşük sürümlerde denemenizi öneririm.

Ayrıca kullandığınız fork nedir ?

Merhabalar. İlgili olan eklentilerin son sürüm olduğunu kontrol edin.

Sorun itemsadder ın citizens ile uyumluluğunda sorun olduğunu belirtiyor. İki eklentiyi de son sürüm deneyin. Olmaz ise daha düşük sürümlerde denemenizi öneririm.

Ayrıca kullandığınız fork nedir ?
paper spigot 1.20.2 kulanıyorum 318 path ikiside son sürüm items adderi silmeme rağmen hala citizens'de aynı hata var

devam ediyorrr..

Aynı sorunu paper üstünde yaşıyorum hocam bende. Sunucuyu spigot veya purpur olarak deneyin.
Kanka puper veya puperfish 1.20.2 için yok be :/ spigot'da çok optimizesiz. 1.20.4 de de istediğim ana temel eklenti skyblock eklentisi desteklemiyor
:/

Kanka puper veya puperfish 1.20.2 için yok be :/ spigot'da çok optimizesiz. 1.20.4 de de istediğim ana temel eklenti skyblock eklentisi desteklemiyor
:/
Spigot kullanmak istemiyor iseniz eklenti geliştiricisi ile iletişime geçmenizi öneririm. Ayrıca gerekli optimizasyonları yaptığınızda spigotta optime olabiliyor.

Spigot kullanmak istemiyor iseniz eklenti geliştiricisi ile iletişime geçmenizi öneririm. Ayrıca gerekli optimizasyonları yaptığınızda spigotta optime olabiliyor.
Geliştiricisi ile iletişime geçip geliştirici banladı beni sajlgnaslg

Merhaba,

Konunuz 3 günden fazla bir süredir etkileşim almamaktadır. Konu ile bir işiniz kalmadıysa bu durumu belirtmenizi rica ediyoruz. Aksi halde konunuz 24 saatin sonunda kilitlenip arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl