xdd bunu engellemeyi bilmiyorsun ama kendi serverinde benim yaptığım skriptleri ben yaptım diyebiliyorsun.. neyseOyuncular Eventi Kendi Başlata Biliyor !
Sinan#5881
Skripti Kullan perm ekle ve neler olduğunu gör :)xdd bunu engellemeyi bilmiyorsun ama kendi serverinde benim yaptığım skriptleri ben yaptım diyebiliyorsun.. neyse
permission: ekle
Permission eklemeniz gayet başarılı xdYetki hatası düzeltilmiştir. Dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın bildirdiğiniz için teşekkürler.
SydeFQ#1938
Alaycı bir dil ile konuşmamanızı rica ederim :) Iyi forumlarPermission eklemeniz gayet başarılı xd
SydeFQ#1938
/citir spawn yaparak çıtırların doğacağı noktayı belirledinizmi ?Öncelikle Böyle Bir Çalışma İçin Teşekkürler Çok Güzel Olmuş Fakat /Citir baslat Diyince Birsey Olmuyor.
Evet/citir spawn yaparak çıtırların doğacağı noktayı belirledinizmi ?
SydeFQ#1938
/citir spawn yaparak çıtırların doğacağı noktayı belirledinizmi ?Öncelikle Böyle Bir Çalışma İçin Teşekkürler Çok Güzel Olmuş Fakat /Citir baslat Diyince Birsey Olmuyor.
Okay bir dakika skripti güncelliyorum bazı hataları olabilir. Aceleye gelmiş[DOUBLEPOST=1494704561,1494704168][/DOUBLEPOST]Skriptteki hatalar düzeltilmiştir
Teşkkürler/citir spawn yaparak çıtırların doğacağı noktayı belirledinizmi ?
Okay bir dakika skripti güncelliyorum bazı hataları olabilir. Aceleye gelmiş[DOUBLEPOST=1494704561,1494704168][/DOUBLEPOST]Skriptteki hatalar düzeltilmiştir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!