Çin şirketi Sinovac'ın aşısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tvic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.120
  • Etiketler Etiketler
    @corona
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tvic

Ziyaretçi
Çin Markası Sinovac tarafından üretilen Covid-19 aşısının Türkiye'deki denemeleri başladı

CoronaVac isimli aşının Türkiye'de 25 merkezde denenmesi planlanıyor.
Firmadan Perşembe günü yapılan açıklamada, aşının 2021 başında kullanıma hazır hale gelmesini bekledikleri ve aşıyı ABD dahil tüm dünyaya dağıtmayı amaçladıkları kaydedildi.

aşının ilk verildiği Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Efendi BBC Türkçe'ye, hem aşıya erken erişmek hem de bilime katkı sağlamak için gönüllü olduğunu Söyle dile getirdi:

"Birincisi, hastane ortamında çalışıyorsanız Covid-19'a yakalanma riskiniz var. Gönüllü olduğunuzda bu aşıya erken ulaşma şansınız oluyor. İkincisi, ben 20'den fazla faz 3 çalışma yaptım ve sorumlu araştırmacı olarak yer aldım. Şimdi masanın öbür tarafına geçiyorum ve katkı sağlamış oluyorum."

Son düzenleme:

Nedense bütün aşıları Çin ile Rusya buluyor. COVID-19 olsam da aşısını asla olmam :D

Umarım aşılar bu sefer çalışır, önceki sefer denekleri öldürmüştü. Bu sefer de aynısının olmasını kimse istemez, hayırlısı.

Umarım bu sefer aşılar başarılı olur çok sıkıldık artık.

Hatta ben yerli aşıyı bile olmam. Bu devirde ne insanlara, ne de ekonomiye güven olur...

Evet, birde o olay var. Hastaneye sırf Korona korkusundan gidip Korona kapanlar var :(

umarım olur fakat olsada ben yaptırma taraftarı değilim en iyisi hastalığa yakalanmamaya calısmak
Bende elimden geldigince dışarı çıkmamaya çalışıyorum ama okullar açılıcak sınavlar başlıyor çok riskli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl