Çözüldü Çıktığında Spawnda Doğması,Packet diyip serverden atması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WercyBL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.375
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WercyBL

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
2

Discord:

-

Arkadaşlar bişey soracağım bi adam oyundan çıkınca girdiğinde direk spawnda giriyor bunu nasıl düzeltebilirim bide adamlar ws atınca packet lagg?? falan diyor ve adamın itemleri düşmüyor yardım edin lütfen

Çıktığından spawnda doğmasını SpawnTp veya Authme'den kaynaklı yapabilir. Bunların confinglerini kontrol et derim.
Ayrıca packet hatası oyuncunun piniginden dolayı olabilir. Sunucuda kullandığınız eklenti listesini atarsanız daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.

Çıktığından spawnda doğmasını SpawnTp veya Authme'den kaynaklı yapabilir. Bunların confinglerini kontrol et derim.
Ayrıca packet hatası oyuncunun piniginden dolayı olabilir. Sunucuda kullandığınız eklenti listesini atarsanız daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.
skriptmi? bide packet sorunu 1 kişi ile 1 kişi ws attıgında degil çok kişi ve cok kişi attıgında oluyor hile engeli varmı diye baktım ama anlamadıgım için

skriptmi? bide packet sorunu 1 kişi ile 1 kişi ws attıgında degil çok kişi ve cok kişi attıgında oluyor hile engeli varmı diye baktım ama anlamadıgım için
Authme > config.yml > ForceSpawnLocOnJoinEnabled: > kısmını bul ve false yap. Eğer false ise farklı bir eklentiden kaynaklı olabilir. Ayrıca skriptle alakası var mı bilmiyorum. Kullandığınız skriptleri ve eklenti listenizi atarsanız ayrıntılı yardımcı olabilirim. İyi forumlar.

Authme > config.yml > ForceSpawnLocOnJoinEnabled: > kısmını bul ve false yap. Eğer false ise farklı bir eklentiden kaynaklı olabilir. Ayrıca skriptle alakası var mı bilmiyorum. Kullandığınız skriptleri ve eklenti listenizi atarsanız ayrıntılı yardımcı olabilirim. İyi forumlar.
pluginler bunlar : 1.png 2.png 3.png 4.png

Üstteki dediğim authme ayarını yaptınız mı ?
Ayrıca packet hatası AAC veya NoCheatPlus ile ilgili olabilir. İtemlerin düşmemesi hem AAC hem de CombatLog olabilir. Alttaki adımları takip edersen bir nebze yardımı dokunacaktır diye düşünüyorum. İyi forumlar.

Alttaki işlemleri yapmadan önce backup almanızı tavsiye ederim.

AAC > config.yml > kill_loggers: false > kısmını true yapın.
CombatLog > config.yml >
  • PvP-Enabled: > kısmını true yapın.
Kod:
# Bu kısım true olsun. Ancak buraya orman dünyasını ve arena dünyasını yazmayın.
Disabled-Worlds-Enabled: true
Worlds:
- Arsalar

# Bu kısım true olsun.
Drop:
  Inventory: true
  Armor: true
  Exp: true

# Bu kısım true olsun.
Kill:
  Enabled: true

NoCheatPlus > config.yml >
Kod:
    morepackets:
      active: true
kısmını bulup active kısmını false yapıp deneyin.

Üstteki dediğim authme ayarını yaptınız mı ?
Ayrıca packet hatası AAC veya NoCheatPlus ile ilgili olabilir. İtemlerin düşmemesi hem AAC hem de CombatLog olabilir. Alttaki adımları takip edersen bir nebze yardımı dokunacaktır diye düşünüyorum. İyi forumlar.

Alttaki işlemleri yapmadan önce backup almanızı tavsiye ederim.

AAC > config.yml > kill_loggers: false > kısmını true yapın.
CombatLog > config.yml >

• PvP-Enabled: > kısmını true yapın.
Kod:
# Bu kısım true olsun. Ancak buraya orman dünyasını ve arena dünyasını yazmayın.
Disabled-Worlds-Enabled: true
Worlds:
- Arsalar

# Bu kısım true olsun.
Drop:
  Inventory: true
  Armor: true
  Exp: true

# Bu kısım true olsun.
Kill:
  Enabled: true

NoCheatPlus > config.yml >
Kod:
    morepackets:
      active: true
kısmını bulup active kısmını false yapıp deneyin.
AAC ne plugini arkadaş koruma diyor ama ?

AAC > Hile engelleme eklentisidir. Ayrıca yanında combatlog gibi işlevide bulunmakta.
Ayrıca sorun çözülürse bildirmeyi unutmayınız.
Orda Killaura true falan var onları false yaparsam bişe olurmu arkadaş bot koruması diye almış kazıklamışlar :D

Orda Killaura true falan var onları false yaparsam bişe olurmu arkadaş bot koruması diye almış kazıklamışlar :D
Aldığınız yer size büyük ihtimalle crack olarak vermiştir. Crack olduğu için eklenti verimli çalışmaz. O yüzden AAC yerine farklı bir eklenti kullanmanızı öneririm.

Ayrıca killaura kısmını true yerine false yaparsan killaura korumasını kapatmış olursun.

Aldığınız yer size büyük ihtimalle crack olarak vermiştir. Crack olduğu için eklenti verimli çalışmaz. O yüzden AAC yerine farklı bir eklenti kullanmanızı öneririm.

Ayrıca killaura kısmını true yerine false yaparsan killaura korumasını kapatmış olursun.
hile serbest zaten serverde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl