Otomatik giriş mi?Sunucudan çıkınca bekleme süresi oluyo bilmem kaç saniye 6000 mi neydi saniye bekle diyo nasıl kapatabilirim oyuncular istediği zaman çıkıp girsin authmeden alakalımı acaba
oyuncu sunucudan lag veya bişey yüzünden çıkış yapıyor belli süre bekliyor baya bekliyor onu nasıl kapatılıyor ben onu kapatmak istiyorumOtomatik giriş mi?
Şu mu oluyor sunucudan çıkınca tekrar girince bekliyor girmek için?oyuncu sunucudan lag veya bişey yüzünden çıkış yapıyor belli süre bekliyor baya bekliyor onu nasıl kapatılıyor ben onu kapatmak istiyorum
blackeratonos
Şu mu oluyor sunucudan çıkınca tekrar girince bekliyor girmek için?
Lag yüzünden sunucuda gösteriyor olabilir latest.log ve timings alıp atabilir misiniz inceleme yapalım.Büyük ihtimalle lag gibi sorunlardan ötürü oyundan atılınca tekrar girmeye çalıştığında "Zaten sunucudasın" gibi mesaj ile girmesini uzun süre engellenme olayı.
evet evet oŞu mu oluyor sunucudan çıkınca tekrar girince bekliyor girmek için?
sunucuda filan gostermiyo bir süre var bekleyiniz diyo ya şu anda evde değilim özür dilerim loglari atabilsem keskede bekleme süresi ya bir kaç saniye bekletiyoLag yüzünden sunucuda gösteriyor olabilir latest.log ve timings alıp atabilir misiniz inceleme yapalım.
Loglardan anlaşılabilir eklenti listenizide atarsanız daha iyi olursunucuda filan gostermiyo bir süre var bekleyiniz diyo ya şu anda evde değilim özür dilerim loglari atabilsem keskede bekleme süresi ya bir kaç saniye bekletiyo
Inxity#3240
SonNefes23
dosyalardan bulamıyorum öyle bişey configde yokOyunculara
griefprevention.spam
Permini vermeyi deneyin.
2. Çözüm olarak griefprevention pluginin de dosyalardan
Spam.LoginCooldownMinutes:
Değerini değiştirin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!