#CİĞERİMİZYANDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahlukat

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
56
Minecraft
mahlukat

Discord:

mahlukatt

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Benimde şuanda tatil yaptığım Antalya'nın Manavgat ilçesinde kimsenin istemeyeceği büyük bir yangın çıktı. Manavgatta yaşayan herkese geçmiş olsun

1 fidan sadece 2TL sizde lütfen yapabildiğiniz kadar bağış yapın.

2 TL , 5 TL , 100 TL DEMEDEN NE KADAR BAĞIŞ YAPABİLİYORSANIZ BAĞIŞLAYIN! DURUMU OLAN OLMAYAN ÜLKESİNİ KURTARMAK İÇİN 2 TL BAĞIŞLAYACAKSINIZ! HEP BERABER ÜLKEMİZE DESTEK OLALIM

Üstte yazan linkten bağış yapabilirsiniz. bağış yapanlar bana Discord'dan yazsın ve dekont atsın. Yardımcı olabileceğim her konuda olacağım.

Bende bağış yapamayan arkadaşlar için TEMA vakfına onların adına 100₺ bağışta bulunuyorum.

1627662341957.png

Son düzenleme:
Veya 3464'e TEMA yazıp göndermeniz yetiyor.

Tabi ben başa geldiğimde bu yangınları yapan kişiler ve bunun üstündekilerde dahil bulunup hayatlarının sonuna kadar ağaç diktirilecek ve tüm mal varlıklarına el koyulacak, el koyulan mal varlık yeni ağaç dikiminde kullanılacak.

Tabi ben başa geldiğimde bu yangınları yapan kişiler ve bunun üstündekilerde dahil bulunup hayatlarının sonuna kadar ağaç diktirilecek ve tüm mal varlıklarına el koyulacak, el koyulan mal varlık yeni ağaç dikiminde kullanılacak.
Sen başa gelmeyeceğine göre bunların hiçbiri olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl