Çözüldü Çiftçi sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şey yaptim reloadladim gene olmadı da herşeye true verdim reloadladim onda da olmadı sonra modules te ki klasörlerin içindeki config yml lerdeki her şeye true verip reloadladim onda da olmadi da :(
Log dosyaları üstünde herhangi bir hata mesajı alıyor musunuz. Tam bir log dosyası iletirseniz sevinirim. Ayrıca kullandığınız sunucu sürümü ve Java sürümleri nedir?

şey yaptim reloadladim gene olmadı da herşeye true verdim reloadladim onda da olmadı sonra modules te ki klasörlerin içindeki config yml lerdeki her şeye true verip reloadladim onda da olmadi da :(
Log atabilirmisiniz ?

Log da her hangi bir hata yok baktım da galiba bir şeyi yanlış yazdım ben...Çünkü plugin doğru çalışıyor aslında ama hasatı oyuncu el ile yapmak zorunda ben auto harvest modulünü kullanarak otomatik olarak oyuncu istese de istemese de o çiftçiye gitsin istiyorum öbür türlü sadece oyuncu el ile kırınca çiftçiye gidiyor autoharvest e true verdim ancak gene olmadı acaba unuttuğum bir şey olabilir mi

Log da her hangi bir hata yok baktım da galiba bir şeyi yanlış yazdım ben...Çünkü plugin doğru çalışıyor aslında ama hasatı oyuncu el ile yapmak zorunda ben auto harvest modulünü kullanarak otomatik olarak oyuncu istese de istemese de o çiftçiye gitsin istiyorum öbür türlü sadece oyuncu el ile kırınca çiftçiye gidiyor autoharvest e true verdim ancak gene olmadı acaba unuttuğum bir şey olabilir mi
Hocam log atabilirmisiniz ?

Hocam direk en son ki sunucu logunu mu atayım çünkü farmerin her hangi bir logu yokta sunucu loguna baktım bir hata yoktu

Son düzenleme:
düzenledim hocam
Attığınız logda sa herhangi Bir sorun göremedim. Elinizdeki mevcut çiftçiyi vs alın yani kendi ayarlarınızı sıfırlayın öyle deneyin. Olmaz ise ana geliştiricisi üstünden destek almanız daha doğru olacaktır.

Tamamdır hocam teşekkürler bu forumda bana yardım eden herkese halen daha cevaba açık forum geik in sunucusuna yazdım umarım oradan cevap verir artık oradan da yapamazsak oyunculara böyle kakalarım ben bir yolunu bulup sağolun

Tamamdır hocam teşekkürler bu forumda bana yardım eden herkese halen daha cevaba açık forum geik in sunucusuna yazdım umarım oradan cevap verir artık oradan da yapamazsak oyunculara böyle kakalarım ben bir yolunu bulup sağolun
Aha çözdüm hatayı şimdi sağ olun tekrardan hallettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl