Çözüldü Çiftçi sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onları eklemiştim zaten verdiğim kodda var da başka bir şey eksik olabilir mi rica etsem doğru kodun tam halini atabilir misiniz veya başka bir şeyi yanlış yapmış olabilir miyim
ben o modülü kullanmıyorum, ymlde başka biyere ellemediysen sorun olmaz aklıma şuanlık başka bişe gelmedi birde geikin discord sunucusunu ziyaret et orada sor belki unuttuğumuz bir şey olabilir

Anladım denerim bir daha umarım olur

ben o modülü kullanmıyorum, ymlde başka biyere ellemediysen sorun olmaz aklıma şuanlık başka bişe gelmedi birde geikin discord sunucusunu ziyaret et orada sor belki unuttuğumuz bir şey olabilir
şey oto hasatı açmak gerekiyor mu bir de
AutoHarvest:
# auto harvest crops addon harvest crops automatically
# if you want this module to be enabled, you can set this to true
status: true

bu bu şekilde olsun mu

status kısmı true olucak evet açmazsan o modül aktif olmaz
şey oto hasatı açmak gerekiyor mu bir de
AutoHarvest:
# auto harvest crops addon harvest crops automatically
# if you want this module to be enabled, you can set this to true
status: true

bu bu şekilde olsun mu

Hocam o modülü kullanmıyorsanız kullandığınız çiftçi plugini varsa onun adını verebilir misiniz her ihtimale karşın çalışmayabilir çünkü

eklenti aynı eklenti sadece o modülün kullanmıyorum
Hocam o modülü kullanmıyorsanız kullandığınız çiftçi plugini varsa onun adını verebilir misiniz her ihtimale karşın çalışmayabilir çünkü

eklenti aynı eklenti sadece o modülün kullanmıyorum
Şey ben dediğim gibi ilk sunucum olduğu için bir tık cahilim bu konularda farmer v6 pluginini indirince bütün modülleri inmiş olarak mı geliyor biz kullanmak istediğimizi mi belirliyoruz yoksa kullanmak istediğimiz modülü sonradan mı indirmemiz gerekiyor

v6 b-107 sürümü kullanıyorum ben modüller içerisinde geliyor modules.yml den açıp kapatıyorsun eğer b-108 kullanıyorsan indirdiğinde modüller rarın içerisinde geliyor sen atıyorsun ama gene aynı modules.ymlden açıp kapatıyorsun bi değişiklik yok
Şey ben dediğim gibi ilk sunucum olduğu için bir tık cahilim bu konularda farmer v6 pluginini indirince bütün modülleri inmiş olarak mı geliyor biz kullanmak istediğimizi mi belirliyoruz yoksa kullanmak istediğimiz modülü sonradan mı indirmemiz gerekiyor

v6 b-107 sürümü kullanıyorum ben modüller içerisinde geliyor modules.yml den açıp kapatıyorsun eğer b-108 kullanıyorsan indirdiğinde modüller rarın içerisinde geliyor sen atıyorsun ama gene aynı modules.ymlden açıp kapatıyorsun bi değişiklik yok
şimdi modules klasörüne bakayım dedim de sadece voucher modülü var bende galiba indirmem lazım diğerlerini...

eski sürüm kullanıyorsan modülden açıp reload atıcaksın çiftçiye öyle gelir
şimdi modules klasörüne bakayım dedim de sadece voucher modülü var bende galiba indirmem lazım diğerlerini...

eski sürüm kullanıyorsan modülden açıp reload atıcaksın çiftçiye öyle gelir
Modülden açıp reload atıcaksın derken şey mi modülü yükleyip reload atacağım, bir de eskiden b-107 kullanıyordum sadece voucher gelmişti ondan 108 e geçtim tüm modülleri modulese attım sonra başlatıp çiftçi reload dedim ama bunu yapmdan önce modules te ki auto harvest te ki config e girip true yaptım statu sünü sonra modules te ki statuyu true yaptım sonra reload attım şimdi olur mu

modules.yml >
auto harvest:
status:true

cmdye ( farmer reload )yaz bu kadar

şey yaptim reloadladim gene olmadı da herşeye true verdim reloadladim onda da olmadı sonra modules te ki klasörlerin içindeki config yml lerdeki her şeye true verip reloadladim onda da olmadi da :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl