Çözüldü Çiftçi plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammet.Ali

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
1
Minecraft
mamicim41

Discord:

mamicim41

Merhabalar çiftçi plugini arıyorum ücretli ücretsiz farketmez çoğu serverde olan çiftçi plugini gibi olacak

Geik'in yazdığı Farmer-V6 pluginine bakabilirsin forumda konusu vardı sanırım.

Onu indirdim kurdum ama yumurtası yok npc olarak koyamiyorum

Citizens kullanarak NPC yapıp CommandNPC plugini ile de NPC'ye /farmer komutunu ekleyerek yapabilirsiniz.

Veya CommandNPC yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini de kullanabilirsiniz. Yeni sürümlerde daha iyi çalışacağını düşünüyorum.

Veya CommandNPC yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini de kullanabilirsiniz. Yeni sürümlerde daha iyi çalışacağını düşünüyorum.
Citizensin yeni sürümünde CommandNPC veya CitizensCMD gibi eklentilere gerek yok :D
ayrıca arkadaş çiftçi yumurtası ile adada Çiftçi NPCsini oluştaramadığını söylemiş.

Ücretsiz olarak idarelik Geik'in v6 farmer öneririm fakat paraya kıyarım diyorsan eğer kaliteli bir plugin öneririm.
Geik'in farmer plugini gelişmiş bir plugin değil. Üstelik destek vermiyor o plugin üzerinden. Otomatik mob öldürmede farmer yaratıkların xplerini düşürmüyor.

Eğer skyblock kuruyorsan çiftçiye gerek yok minion kurabilirsin. Ücretsiz minion var mı bilmiyorum ama
nin minions pluginini tavsiye ederim.

Onu indirdim kurdum ama yumurtası yok npc olarak koyamiyorum
Citizens desteği ile npc yaratıp o npc ye komut ile yönlendirme yapabilirsin sadece. Bunu sadece spawn'ında veya herhangi bir yerinde görüntü olarak koyabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl