Çözüldü Çiftçi Plugini Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

33ismet99

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Anladığıma göre bu plugin (geik Çiftçi) PlotSquared eklentisini destekliyor, sunucumda kullanmaya karar verdim fakat çalışmıyor, böyle bir hata alıyorum, bir türlü çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kod:
[22:58:07] [Server thread/ERROR]: Could not pass event PlayerMoveEvent to Ciftci v5.0.0.b43
org.bukkit.event.EventException
    at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:302) -[paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at co.aikar.timings.TimedEventExecutor.execute(TimedEventExecutor.java:78) -[paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:62) -[paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.fireEvent(SimplePluginManager.java:517) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:502) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:273) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.PacketPlayInFlying.a(SourceFile:126) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.PacketPlayInFlying$PacketPlayInPositionLook.a(SourceFile:18) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnectionUtils$1.run(SourceFile:13) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source) [?:1.8.0_333]
    at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) [?:1.8.0_333]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.SystemUtils.a(SourceFile:44) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.B(MinecraftServer.java:774) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:378) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:713) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:616) [paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_333]
Caused by: java.lang.NoSuchMethodError: com.comphenix.protocol.events.PacketContainer.getUUIDs()Lcom/comphenix/protocol/reflect/StructureModifier;
    at xyz.geik.ciftci.Utils.NPC.util.PacketUtil.showNPC(PacketUtil.java:53) -[?:?]
    at xyz.geik.ciftci.Utils.NPC.npc.impl.NPCImpl.setSpawned(NPCImpl.java:254) -[?:?]
    at xyz.geik.ciftci.Utils.NPC.listener.MoveListener.npcUpdater(MoveListener.java:199) -[?:?]
    at xyz.geik.ciftci.Utils.NPC.listener.MoveListener.move(MoveListener.java:57) -[?:?]
    at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor444.invoke(Unknown Source) -[?:?]
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) -[?:1.8.0_333]
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) -[?:1.8.0_333]
    at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:300) -[paperspigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    ... 16 more

Bu hatayı peş peşe tekrarlıyor, NPC gözükmüyor.

Geik'in çiftçisi çok sıkıntılı. Ve pluginin çalışacağını sanmıyorum. Kodları çok karmaşık ve birçok bugu var. Ayrıca artık geliştirilmiyor. Ücretli başka çiftçiler var, onları satın alabilirsin. iyi forumlar.

Geik'in çiftçisi çok sıkıntılı. Ve pluginin çalışacağını sanmıyorum. Kodları çok karmaşık ve birçok bugu var. Ayrıca artık geliştirilmiyor. Ücretli başka çiftçiler var, onları satın alabilirsin. iyi forumlar.
Önerebileceğiniz bir plugin var mı? Çok uçuk fiyatlı olmaması tercihim fakat duruma göre bakabilirim.

Önerebileceğiniz bir plugin var mı? Çok uçuk fiyatlı olmaması tercihim fakat duruma göre bakabilirim.
100TL Fiyatında bir eklenti biliyorum fakat adını tam olarak hatırlamıyorum. Gayet iş yapar bir plugin gibi. Araştırıp bulabilirsiniz. Bulursam size yazarım

Sorununuz çözüldü mü yoksa hala devam ediyor mu ? Durum hakkında bilgilendirme yaparsanız daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz.

Sorununuz çözüldü mü yoksa hala devam ediyor mu ? Durum hakkında bilgilendirme yaparsanız daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz.
Maalesef, sorunu çözemedim. Ama çiftçi sistemi kullanmaktan vazgeçtik.

Discord üzerinden ulaşırsanız sizi bahsedilen eklentinin yapımcısına yönlendirebilirim.
KaanCaglar#0001

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl