Ücretsiz ÇİFTÇİ Exclusive | 1.8-1.17 | Türkiye'nin en iyi çiftçi plugini [Ücretsiz]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.17.1 desteği bulunuyor mu?

Acaba InfClaim nedir araştırdımda bulamadım bir Link falan varsa atabilirmisiniz.

ismini keşke soçiftçi yapsaydınız gördüğüm kadarıyla kendinizden hiçbir şey katmamışsınız
:;p Tanıtım konusu v1'de yapıldı. Şuan sürüm v5'de :) Enderoyuncu, Taşcraft, Gizemlioyuncu vb. sunucuların kullandığı sistemdir. Aynı zamanda piyasanın satılan ilk çiftçi eklentisidir.
Acaba InfClaim nedir araştırdımda bulamadım bir Link falan varsa atabilirmisiniz.
Infumia adlı ekibin claim eklentisi. Linki var mı emin değilim ama gizemlioyuncu kullanıyor. infclaim v2'si çıkacakmış ondan pek kullanılmıyor galiba şuan.

Düzenleme: Lands eklentisinin desteği eklendi.

Uzun zamandır bakıyordum tam alıcakken fiyatı aşırı pahalı buldum. Düz çiftçi neden satılmıyor artık.

Lightweight ve optimizasyon odaklı bir eklenti olduğu için fiyatını bu kodun değerine göre tekrar ayarladım.
Artık hedef kitlemin büyük veya bütçesi olan sunucular belirlediğimden böyle bir karar aldım.

Lightweight ve optimizasyon odaklı bir eklenti olduğu için fiyatını bu kodun değerine göre tekrar ayarladım.
Artık hedef kitlemin büyük veya bütçesi olan sunucular belirlediğimden böyle bir karar aldım.
Bence hata yapmışsın tek bir yerden büyük ödeme almak yerine bir çok yerden küçük ödemeler alarak sürümden kazanabilirdin eskisi gibi hayırlısı olsun ne diyelim :)

Bence hata yapmışsın tek bir yerden büyük ödeme almak yerine bir çok yerden küçük ödemeler alarak sürümden kazanabilirdin eskisi gibi hayırlısı olsun ne diyelim :)
Yorum için teşekkür ederim fakat para kazanma hevesiyle yapmadım. Alan kişi sayısını azaltıp daha özel bir eklenti haline getirmek için yaptım.

Yorum için teşekkür ederim fakat para kazanma hevesiyle yapmadım. Alan kişi sayısını azaltıp daha özel bir eklenti haline getirmek için yaptım.
Tüm sunucular aldıktan sonra böyle bir şey yapman pek bir şey ifade etmiyor gibi hatta gözlere daha farklı yansıyor. Çiftçi olayı fazla klasikleşti başlangıç fiyatı olarak böyle bir şey yapsaydınız eğer hem değerli hemde güzel bir özellik olurdu chunk claimden farklı yok benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl