Bulundu Çiftçi Benzeri Skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingProtection

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20

Discord:

vacentiastudios

Merhabalar MC-TR Sitesi Sakinleri Sizden Küçük Bir Skript İsteğim Olucak . Bu Skript Aynı Çiftci Görevi Görücek Ancak Cok Daha Farklı Komut İle Elimize Bitane Chest Gelicek Bu Chest Belirli Bir Alana Koyulunca O Alnda Kırılan Büyüyen veya Yere Düşen Buydağ Karpuz veya Kabakları İçine Toplucak Belirli Derken Mesela Chest'e 100Block Yakınında Olan Parası ile Veya Yardım Amclı Yazabilicek Varmıdır ? İyi Günler Dilerim.

Çiftçi Skripti, Sunucuyu Yorar. GEYİK PLUGİNS ten Plugin Olarak Alabilirsiniz. [ÜCRETLİ]
İlla Skript Diyosanız, İNADINA ÇİFTÇİ Kullanabilirsiniz. [ÜCRETSİZ]

Çiftçi Skripti, Sunucuyu Yorar. GEYİK PLUGİNS ten Plugin Olarak Alabilirsiniz. [ÜCRETLİ]
İlla Skript Diyosanız, İNADINA ÇİFTÇİ Kullanabilirsiniz. [ÜCRETSİZ]
Tam Olarak Çiftci Eklentisi İstemiyorum Indıana Çiftci Vesaire Denedim Hocam Yinede Önerdiniz için Teşşekür Ederim Ben Biraz Daha Farklı Biraz Daha Kendine Özgü Bişey Arıyorum ve Sanırım istediğim Gibi Birşeyde Önceden Yazılmamış

loop all entities in radius 100 around player: Bunu Kullanarak Yapılabilirmi Mesela Koyulan Bloğa event-block desek ve event-block'a 100 blok yakınında yere düşen eşyaları event-block yani chest'in içine koyması gibi birşey yazabilirmisiniz ?

Merhabalar MC-TR Sitesi Sakinleri Sizden Küçük Bir Skript İsteğim Olucak . Bu Skript Aynı Çiftci Görevi Görücek Ancak Cok Daha Farklı Komut İle Elimize Bitane Chest Gelicek Bu Chest Belirli Bir Alana Koyulunca O Alnda Kırılan Büyüyen veya Yere Düşen Buydağ Karpuz veya Kabakları İçine Toplucak Belirli Derken Mesela Chest'e 100Block Yakınında Olan Parası ile Veya Yardım Amclı Yazabilicek Varmıdır ? İyi Günler Dilerim.
Eğer Plugin Olur Dİyorsan Ücretsiz Minyon Plugini Var İçinde Çoğu Şeyin Yanında Farmer 'da Bulunmakta ve Upgrade Gibi Çoğu Ayarda Var.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl