Ciddili Kaliteli Hosting Arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rentr_

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
67
Minecraft
Rentr_

Discord:

rentr

Dostlarım şuan hali hazırda bir sunucum var ve makineler acayip sorunlu artık kafayı yemek üzereyim. bundan 4 ay önce 1 hafta ddos yiyoruz dediler 1 ms alan ben 4k ms alıyordum :D

Kısacası ciddiyim, sorun yaşamayacağım sunucunun gereksiz kapanması veya saçma saçma çökmeyen vds almam lazım ve bunu için host firması lazım. ama nolursun bakın allah rızası için garip şeyler yaşamayayım hatta bana önerdiğiniz yerden almam için bir kaç sebep verin ki bende iyice bilgilenmiş olayım.

<3 <3 <3

Merhaba,

Hosting arayışınız için BirSunucum’u gönül rahatlığıyla önerebilirim. Sunucularımız İstanbul DataCasa Veri Merkezi’nde barınıyor, güçlü altyapımız ve DDoS korumamız ile kesintisiz hizmet veriyoruz.

Ayrıca MC-TR üyelerine özel fırsatlarımız var:

İhtiyacınıza uygun paketleri incelemek isterseniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sorularınız olursa her zaman yardımcı olabiliriz.

Merhaba,

Dilerseniz İstanbul Mars veri merkezi üzerinde Ryzen 9 9950X, Ryzen 9 7950X sunucu paketlerimiz ile performanslı bir hizmet sağlayabiliriz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İletişim kanallarımız üzerinden konu ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Saygılarla,
Treas İnternet ve Bilişim Teknolojileri

Merhaba @Rentr_

Saldırı konusunda tedirgin olduğunuzu fark ettik. Güçlü Altyapımız, DDOS korumamız ile sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız.
Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

treas harici hepsi saldırı yiyor önermem

Kalite arıyorsan yurt dışı. Önerebileceğim bir hosting var, Nodesty.

orası bence hosting değil kiralama yapıp satışa sunuyor
Öyle basit olsaydı, arkasındaki yazılım o kadar sağlam olmazdı. Ucuzluğun nedeni yurt dışında şirtketleri olması.

hepsi saldırıyor yiyor buradakilerin :D o yüzden yurt dışı istersen önerebilirim.

beyler host sorununu cozdum herkese tesekkurler en azindan cogunlugu hakkinda bilgi sahibi oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl