Ciddi Anlamda Hayatta Kalma Sunucusu İçin Hosting

Hangi host?

• Axi

Oy: 1 12,5%
  • Nitrado

Oy: 0 0,0%
  • Diğer

Oy: 7 87,5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Ne kadar çok kazıkda olsa 4.7GHz lik bir işlemciyi her türk host sağlayamıyor. Nitradonun yetkili ekibi olarak gelişmesi lazım ve vaktinde çok para yediler çok :D
4.7 ghz ne yapıcaksınız sormak istiyorum minecraft multi core kullanabilen bi oyundur insanları neden yanlış yönlendiriyorsunuz bizim şirkette panelde cpu göstergesi mevcut değildir çünkü cpu sınırlaması bulunmuyor ghz yüksek olması bi işlemcinin iyi olduğunu göstermez ek olarak ghz yüksek olan işlemciler genellikle normal bilgisayar işlemcileridir bunuda hatırlatmak isterim

4.7 ghz ne yapıcaksınız sormak istiyorum minecraft multi core kullanabilen bi oyundur insanları neden yanlış yönlendiriyorsunuz bizim şirkette panelde cpu göstergesi mevcut değildir çünkü cpu sınırlaması bulunmuyor ghz yüksek olması bi işlemcinin iyi olduğunu göstermez ek olarak ghz yüksek olan işlemciler genellikle normal bilgisayar işlemcileridir bunuda hatırlatmak isterim
peki özür dilerim

peki özür dilerim

Dönüşünüz için ve özür dilemek büyük erdemdir teşekkür ederiz sadece yazılan yorumlarla hiç bilmeyen bi kişi yanlış şirkete ihtiyacı olmayan bi ürünü alarak haksız kazanç veya kayıplar sağlanmaması tek amacım

Uhm,
Orta bütçeli birşey istiyor isen contabo yu önerebilirim.(vps)

Fiyatı biraz daha arttırır isen dedimax, daha da arttırır isen online.net hayırlı cumalar, başarılar.

@ImInfiniTy bize ticket üzerinden ulaşırsanız sunucunuzu güncelleyeceğiz. Sürümler eklendi.

@ImInfiniTy bize ticket üzerinden ulaşırsanız sunucunuzu güncelleyeceğiz. Sürümler eklendi.
30 liralık VPS verine 60 liralık VDS hediye eden bir hosting mi?
Bundan 2 hafta önce yanlışlıkla Kodzer'e başvurdum, dikkatinizi çekerim "yanlışlıkla", iyiki bu yanlışlığı yapmışım :)
Teşekkür ediyorum KODZER.

30 liralık VPS verine 60 liralık VDS hediye eden bir hosting mi?
Bundan 2 hafta önce yanlışlıkla Kodzer'e başvurdum, dikkatinizi çekerim "yanlışlıkla", iyiki bu yanlışlığı yapmışım :)
Teşekkür ediyorum KODZER.
Ne demek görevimiz :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl