Çözüldü Chunky ve Dynmap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efs2112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 160
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efs2112

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
Efs2112

Discord:

efspasha

Chunky ve Dynmap render yaparken sunucum çöktü, aynı yerden devam etmeleri için hangi kodları yazmam lazım

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burada takılı kaldı chatten dynmap ve chunky nin render mesajları geliyor ancak ilerleme göremiyorum haritada

Normal olarak render atarken kullandığınız komutları kullanabilirsiniz. Büyük ihtimalle otomatik olarak tekrar başlaması gerekiyor zaten. Aynı zamanda bu iki plugini aynı anda çalıştırmak yerine birinin işi bittiğinde diğerini çalıştırın.

şuanda render yapıyorlar ancak mapte ilerleme göremiyorum sebebi nedir

şuanda render yapıyorlar ancak mapte ilerleme göremiyorum sebebi nedir
En baştan render almaya başlamış olabilir önerim depolama sorunu olmaması açısından iki pluginin render dosyalarını silmeniz ve sıfırdan kurulum yapmanızdır.

Aynı zamanda site çerezleri yenilemeleri vb zaman alabilir bundan kaynaklı olarak anında tepki alamazsınız.

yeniden yükledim önce chunky yi yaptım chunky bitti dynmap açıkken bugün sunucu yine çöktü aynı komudu yazsam kaldığı yerden devam eder mi

yeniden yükledim önce chunky yi yaptım chunky bitti dynmap açıkken bugün sunucu yine çöktü aynı komudu yazsam kaldığı yerden devam eder mi
Sunucunun bu kadar sık çökmesi saçma. Aynı komudu yazabilirsiniz. Tam bir log dosyasını mclogs ve spark rapor linkini iletirseniz bakalım onada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl