maadenci
şimdi yükledim sunucuma sırasıyla ne yapmam gerek /chuny start komutu var ilk önce onumu çalıştırayım yada bir yazı varsa atabilirmisnizeklentisine bakabilirsiniz. Sunucuda belirlediğiniz alandaki chunkları tek tek açarak sonradan oyuncuların açıp lag oluşturmasını engeller. Genelde işlem harita boyutuna göre birkaç gün sürebilir. Güçlü bir işlemciyle ve depolama alanı varken yapmanız önerilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Başlangıç için 5.000 x 5.000 alanı renderlayın, sorun olmayacaktır.
maadenci
chunky world dünyaadı
chunky radius 5000
chunky start30 dk oldu hala devam ediyor tahminen kaç saat sürer i9 9900Sırasıyla komutları yazın, ilk komutta dünyanın ismini girin.
NOT Komutları girerken sunucuda olmayın, bakıma alın ve komutları sırayla konsoldan girin.
chunky world dünyaadı chunky radius 5000 chunky start
maadenci
iyiki pc benim üstümde deil :D hergün açıkBenimki 14 saat sürmüştü. Ryzen 9 x5900
şu anda %60 işlemci yiyor bitince işlemci düşer değilmi %6 7 10 gibi düşer değilmiBenimki 14 saat sürmüştü. Ryzen 9 x5900
maadenci
maadenci
evet koyabiliyorum bi res atsam düzelirmi res atınca chunky bozuluyormuChunky hayvanları ve yaratıkları etkilemez. Kendiniz hayvan koyabiliyor musunuz?
maadenci
Bozulmaz, işlem tamamlandığında Chunky'yi silseniz bile sorun olmaz.evet koyabiliyorum bi res atsam düzelirmi res atınca chunky bozuluyormu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!