Çözüldü Chunk Claim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GorkemBaşkan

VPS:ON
Elmaslar
86
Acaba aranızda Chunk claimi bilen varmı ?

Hani craftrise veya sonoyuncu survival sunucularında claim plugini var ya ondan lazım varmı bilen eden ?

Grief Prevention:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu plugin işinize yarayabilir mi acaba yoksa ben mi yanlış anladım ?

Dostum CRAFTRİSE VEYA SONOYUNCU tarzı claim plugini lazım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi mi diyorsunuz?
Wikisi bu.

Bunları denedim malesef ki bunlar değil

Craftrise pluginlerini kendileri yapıyor ki ona benzer yaptırabilirsin.

Plugini buldum ücretsiz olanı da buldum ancak 1.8.8 desteği yok bunun gibi bir plugin lazım

ayrıca craftrise kendisi yaptırsaydı eğer 1e1 sonoyuncu da olmazdı aynı pluginden

Güncel

Son düzenleme:

Plugini buldum ücretsiz olanı da buldum ancak 1.8.8 desteği yok bunun gibi bir plugin lazım

ayrıca craftrise kendisi yaptırsaydı eğer 1e1 sonoyuncu da olmazdı aynı pluginden

Güncel
sanırım bu plugin değil ücretsiz olanının ismi nedir ? çünkü craftrise'ın survival sürümü 1.8.8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl