Bulundu | ChosenSkyblock | 1.8.X | Yeni Açılcak Olan Skyblock Serverimiz İçin Yetkili Alımı | Konu İçeride ! |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AD :Kerem
SOYAD :Sırma
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderatör
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 6
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Samimi,Saygılı Ve Hoş Görülü
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :2
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :RobernTurk,StheelCraft(Kendi Serverim)
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ :
6 Senedir Minecraft Oynurum Ve Son 2,3 Senedir Server İşleriyle Uğraşıyorum
Discordumuza Gelebilirsiniz ..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

AD :Remzi arda
SOYAD :ALTİNTEL
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderatör VE ADMİN
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :3
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :eğlençeli komik ve çalıskanım
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Çünkü bu server için en iyisini kim yapçaksa ben yaparım
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :0
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :yok
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : eğlenceli espiri anlayışlı çalıskan ve azimliyim

AD :Emirhan
SOYAD :Gür

İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Admin
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :6
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Saygılı Durst Birisi
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Yane Serverniz Güzel Olur YT Kanalımda Var 500 abone Yana Kişiyi Artırım
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :9
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :Roostrcr Lapissky AndurtCraft RiotMc Unicraft Bunları Hatırlıyom
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Ben EMirhan Gür 16 Yaşındayım Mesleğim Minecraft Paralı Builder Yapmak Ve Discord Sw Editlemek Ve Kendimden Bahsedem Saygılyım abimsen eyw kucuklerime saygılyım Benden Bukadar İşallah Secersiniz İyi Geceniriz

Not: Oruc Tutanların Allah Kabul Etsin 65Dk Var

Kardeş Bana Bi Mod Var Onu sadece sen görebiliyosun ordan tabdan f2 yapıp benden gösteririm sen git 12 yaşındaki cocuga anlat unicraft yetkiliydim admindim kurucuya sor o beni bilir 2ay adminlik yaptım

AD :Ayaz Baran
SOYAD :Arslan

İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Builder
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 5-6
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Saygılı Biriyim
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Ben Yaptığım İşi Sevgiyle Yapıyorum Dokorluk Neyse Builderlikte Benim İçin O
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 5-6 Serverde Bide CandCraftta 1 ay süreyle yaptım
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : Çoğu 30 Kişilik Serverda İsimlerini Hatırlamıorum
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : İyi Birimyim Ve Nerdeyse Hayatını Minecrafta Atamış Biriyim

NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Ben Yaptığım İşi Sevgiyle Yapıyorum Dokorluk Neyse Builderlikte Benim İçin O
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 5-6 Serverde Bide CandCraftta 1 ay süreyle yaptım
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : Çoğu 30 Kişilik Serverda İsimlerini Hatırlamıorum
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : İyi Birimyim Ve Nerdeyse Hayatını Minecrafta Atamış Biriyim

AD :Berat
SOYAD :Eren
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Admin Veya MOD
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :8
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Sakin Cimri Deilimdir Nazik Saygılı Biriyimdir Küfür Etmem Argo Kelimeler Kullanmam
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Serveri Geliştireceğimi Düşünüyorum
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :HeroesCraftc Ve ElsiyonCraft Tam Olarak Kim Olduğunu Hatırlamıyorum
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Kendim Oyundaki Komut Bilgim %98 Serveri Daha Çok Geliştirmeye Çalışacağım Bağış Yapabilirim Özelden Konuşsak Daha İyi Olur Bağışları Bu Kadar.

AD :Berat
SOYAD :Eren
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Admin Veya MOD
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :8
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Sakin Cimri Deilimdir Nazik Saygılı Biriyimdir Küfür Etmem Argo Kelimeler Kullanmam
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Serveri Geliştireceğimi Düşünüyorum
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :HeroesCraftc Ve ElsiyonCraft Tam Olarak Kim Olduğunu Hatırlamıyorum
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Kendim Oyundaki Komut Bilgim %98 Serveri Daha Çok Geliştirmeye Çalışacağım Bağış Yapabilirim Özelden Konuşsak Daha İyi Olur Bağışları Bu Kadar.

AD :Akın Mert
SOYAD :Çarko

İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderator
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :5,5
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Oyun Dışında Futsal,Futbol Oynarım U-15 De Forvet Oyuncusuyum.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Çünkü Kendime Güvenim Tam Oyuncularla İyi Anlaşıcağıma Eminim.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :İstediğim Yetkiyi Birçok Kez Yaptım.
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :LimoPvP,SkyLine,KingNW
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Ben Akın 15 Yaşındayım Ankara-Pursaklarda Yaşıyorum Ve DedeKorkut Anadolu Liselinde Okuyorum.

AD :Furkan
SOYAD :Yıldız
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :mimar
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :4
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :dürüst adil hoşgörülü fedakar zeki
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :ben küçük sw büyütmek amacıyla beni seçmelisiniz bence ben küçük sw büyütmeye çalışırım
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :anticraft kanıcraft
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ :
t adil hoşgörülü fedakar zeki
Mc adım FurkanYldzYT

AD : Emre Anıl
SOYAD : Ar****

İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Admin
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 6 Yıldır minecraft oyuncusuyum
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Kendi halinde takılan, sessiz, sakin
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Hem yaş ve getirdiği sorumluluk bilinci için beni seçebilirsiniz, diğer çoğunluk bir kısımdan yaşça büyük olup ona göre davranıyorum
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : Genelde kendi sunucularımı kurarım o yüzden baya bi yaptım galiba
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : GraveNW (Benim sunucumdu) diğer isimleri hatırlayamıyorum
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Meslek lisesi 3.sınıf muhasebe öğrencisiyim, bilgisayar oyunlarına aşırı bağımlılığım var, sunucu işleriyle uğraşmadan duramam İstanbul'da yaşıyorum kaliteli yaşayan birisiyimdir.

AD : Ilhan
SOYAD : Kilicaslan
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Admin veya Moderator
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 7
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Liderlik Vasfim On Plandadir Sorumluluklarim hersey den once gelir.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Insanlarla konusabilme kabiliyetim yuksektir, Insanlarda kusur aramam daima objektif biriyim. Niteliklerim fazla.
İSTEDIĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : Adminlik 3 Kere Moderatorluk 13
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : HarbiCR, Provanas, Ve Diger Bilinen Serverler
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Sakarya Universitesi Yazilim Muhendisligi Ogrencisiyim. Konusmasini iyi bilen ve seven biriyim. hizli dusunme ve fikir uretme gibi becerilerim var. Insanlarla Kolay kaynasirim kendimi sevdirmesini bilirim.

AD :Cem
SOYAD : Buksur
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Moderatör veya admin
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 4
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Çabuk sinirlenmeyen , sabırsız, insanlara yardım etmeyi seven biriyim :=)
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Projrinizi beğendim burada yetkili olmak istiyorum ayrıca tecrübeliyim ve server'a katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum şahsen Chosen'de olmak bana mutluluk verir
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 6 defa
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : AquaMC, UniversiteliPvP , GreenPvP , LuckyMC , BrotherPvP, ForcePvP
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ
: Adım cem 16 yaşındayım istanbulda yaşıyorum oyun oynamayı severim ve 3 yıldır serverlarda yetkili oluyorum bu iş benim için büyük bir zevk ve keyif alıyorum

Son düzenleme:
AD : Burak
SOYAD : Özelden Veririm

İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderator
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :3-4
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Normalim Yani Ne Çok Saygılı Ne Çok Saygısız
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Bu İşi Kendime Uygun Görüyorum
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :14 Falan Diye Hatırlıyorum
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :RealTurkMC,AsyaNetwork,SolarNetwork,JustNetwork
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Doğal Biriyim İçimden Geçeni Dışarı Yansıtırım Çok Sinirlendiğimde Kendimden Geçerim Öyle Yani

AD :Yusuf
SOYAD :Ünal

KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :3
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :İyilik Sever Herkesin 2. Şansı olmasını isteyen biri kısaca.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Sunucu'ya Katkı Sağlayacağımı Düşünüyorum,Tabikide Karar Sizin.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :Saymadım
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :OyunEsiri,Daha Var Ancak Küçük Sunucular.(OyunEsiri En Az 500 Online Alıyordu,Hatta Baran Beni TANIR.)
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Ben Yusuf Soyadım ünal

AD : Yakup
SOYAD : Üner
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Rehber
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 4
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Saygılı Birisiyim
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : -
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 4
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : ZirvePvp, EmpireNetwork, ThePvp, GGPvp
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Her zaman değil ama oyuncuya hak veririm küfür nadir ederim.

Yaşı 17 falan değil. Dikkatli olunuz lütfen. 13 mü neydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl