Bulundu | ChosenSkyblock | 1.8.X | Yeni Açılacak Olan Skyblock Serverimiz İçin Yetkili Alımı | YENİ SERÜVEN |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AD : Emin Can
SOYAD : Yoldaş
İSTEDİĞİNİZ YETKİ ? : Builder & Moderatör & Deneme Rehber
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ ? : 6
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) ? : Gezmeyi pek sevmiyorum. Daha çok evde bilgisayar başındayım.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ ? : 6 Yıldır oynuyorum. Mimari yapılara hep hevesim olmuştur. Hayal gücüm yüksektir. Oyuncularla ilgilenmeyi severim.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ ? : 2 & 3
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : LeaderCraftTR - CastieL Network - Skyblock City
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDER MİSİNİZ ? : 7. Sınıfa gidiyorum. Biraz çekingen/utangaç biriyimdir. Mikrofonum var.

AD : Emin Can
SOYAD : Yoldaş
İSTEDİĞİNİZ YETKİ ? : Builder & Moderatör & Deneme Rehber
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ ? : 6
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) ? : Gezmeyi pek sevmiyorum. Daha çok evde bilgisayar başındayım.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ ? : 6 Yıldır oynuyorum. Mimari yapılara hep hevesim olmuştur. Hayal gücüm yüksektir. Oyuncularla ilgilenmeyi severim.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ ? : 2 & 3
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : LeaderCraftTR - CastieL Network - Skyblock City
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDER MİSİNİZ ? : 7. Sınıfa gidiyorum. Biraz çekingen/utangaç biriyimdir. Mikrofonum var.
Olgun davranabileceğini düşünemediğim için kabul edilmedin .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncel +++
Güncel +++
Güncel +++

AD :Emirhan
SOYAD :Bağsürer
İSTEDİĞİNİZ YETKİ ? :Admin Veya Moderatör
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ ? :Kendımı bıldım bılelı oynuyorum bayadır 5 sene olmuştur
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) ? :Asosyal biriyimdir gezmeyı seven biriyimdir dost canlısıyımdır :)
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ ? :kendime 3 kez server açtım bi çok yetkili oldum serverlerde bilgim var saygılıyımdır .
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ ? :5 6 kez adminlik yaptım 4 kezde moderatör oldum kendı serverımı açtıgım için 3 kezde kurucu oldum
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :kendı serverım vardı alabora network ve nomercymc de rehber oldum craftrisede rehber oldum 3 sene felan odlu ama atlas sky da admin oldum.
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDER MİSİNİZ ? :ismim emirhan bağsürer istanbulda oturuyorum memleketim kahraman maraş ikitellide meslek lisesinde okuyorum otomotiv üzerine arkadaş canlısı biriyimdir.

Herkese İyi Forumlar <3
:tr::ataturk::tr: :tr::ataturk::tr: :tr::ataturk::tr: :tr::ataturk::tr: :tr::ataturk::tr:

AD :Emirhan
SOYAD :Bağsürer
İSTEDİĞİNİZ YETKİ ? :Admin Veya Moderatör
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ ? :Kendımı bıldım bılelı oynuyorum bayadır 5 sene olmuştur
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) ? :Asosyal biriyimdir gezmeyı seven biriyimdir dost canlısıyımdır :)
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ ? :kendime 3 kez server açtım bi çok yetkili oldum serverlerde bilgim var saygılıyımdır .
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ ? :5 6 kez adminlik yaptım 4 kezde moderatör oldum kendı serverımı açtıgım için 3 kezde kurucu oldum
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :kendı serverım vardı alabora network ve nomercymc de rehber oldum craftrisede rehber oldum 3 sene felan odlu ama atlas sky da admin oldum.
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDER MİSİNİZ ? :ismim emirhan bağsürer istanbulda oturuyorum memleketim kahraman maraş ikitellide meslek lisesinde okuyorum otomotiv üzerine arkadaş canlısı biriyimdir.

Herkese İyi Forumlar <3
:tr::ataturk::tr: :tr::ataturk::tr: :tr::ataturk::tr: :tr::ataturk::tr: :tr::ataturk::tr:
Discord 'tan ekleyebilirsiniz . Başvurunuz kayıt edilmiştir .

Güncel +++
Güncel +++
Güncel +++

Güncel +++
Güncel +++
Güncel +++

Güncel +++
Güncel +++
Güncel +++

Son düzenleme:
AD : ARDA
SOYAD : ERDEM
İSTEDİĞİNİZ YETKİ ? : WEB SCRİPTER
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ ? : 8
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) ? : Nerede ne diyeceğini bilen, böğürerek konuşmayı sevmeyen, bir Web Sitesi Kurucusuyum.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ ? : PHP, HTML, ve CSS yazabiliyorum.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ ? : 4
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : Neon Network, TasianoMC, Reyder Craft
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDER MİSİNİZ ? : 15 yaşındayım, Neon Pazar'da çalışıyorum kurucusu olarak, daha önce BATIHOST'da stajyer olarak çalıştım, Sivaslıyım gelecekte Allah izin verirse Yazılım mühendisliği okumak istiyorum ve Hosting Sahibi olmak :)

AD : ARDA
SOYAD : ERDEM
İSTEDİĞİNİZ YETKİ ? : WEB SCRİPTER
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ ? : 8
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) ? : Nerede ne diyeceğini bilen, böğürerek konuşmayı sevmeyen, bir Web Sitesi Kurucusuyum.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ ? : PHP, HTML, ve CSS yazabiliyorum.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ ? : 4
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : Neon Network, TasianoMC, Reyder Craft
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDER MİSİNİZ ? : 15 yaşındayım, Neon Pazar'da çalışıyorum kurucusu olarak, daha önce BATIHOST'da stajyer olarak çalıştım, Sivaslıyım gelecekte Allah izin verirse Yazılım mühendisliği okumak istiyorum ve Hosting Sahibi olmak :)
Discord'dan eklersen hiçte fena olmaz bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl